Calorieën voor gewichtsverlies voor vrouwen meer dan 50 jaar

July 27

Calorieën voor gewichtsverlies voor vrouwen meer dan 50 jaar

Ongeacht wat uw leeftijd is hebt u te snijden calorieën om gewicht te verliezen. Echter, als een vrouw boven de 50, kan je dat u hoeft te schalen terug op uw calorie-inname zelfs meer dan u deed in uw 30s en 40s. Dit is omdat als je leeftijd, uw stofwisseling vertraagt en je ook beginnen te verliezen spier massa. Vechten uit de middelbare leeftijd verspreid door het eten van een caloriearm dieet en voedzame voedingsmiddelen te kiezen.

Lichamelijke veranderingen, metabolisme, en calorieën

Als je ouder wordt, kan de hoeveelheid vet in je lichaam verhogen tot wel 30 procent, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Wanneer dit gebeurt, ook verliest u spiermassa, die op zijn beurt vertraagt het tarief waartegen je calorieën verbrandt). Dit maakt uw gewicht moeilijker en nog het verliezen van gewicht moeilijker maakt. Om te compenseren uw trager metabolisme, zal u wilt eten ongeveer 200 calorieën per dag die minder dan u deed toen u jonger waren. Echter, niet eten minder dan 1100 calorieën per dag, zoals dit kan risico's voor uw gezondheid en u van essentiële voedingsstoffen ontnemen.

Calorie behoeften

Kunt u een ruw idee van uw dagelijkse calorie behoeften met een eenvoudige wiskundige formule: vermenigvuldig uw streefgewicht met 12 tot 15 calorieën. Iemands calorie behoeften zal afhangen van haar leeftijd, geslacht en activiteit niveau. In het algemeen, zal een vrouw die ouder niet zo actief en moeten minder calorieën dan een man die jongere en meer actieve. Bijvoorbeeld, als u een 55-jarige vrouw die mild actief is en wil wegen van 140 pond, zou u deze streefgewicht vermenigvuldigt met 12 voor een dagelijkse calorie behoefte van 1680 calorieën.

Gezonde voedingskeuzes

Wanneer u calorieën snijden, niet beknibbelen op de voeding. Na een uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan vitaminen en mineralen is essentieel voor uw gezondheid, vooral als je leeftijd. In plaats van het overslaan van maaltijden of uitsnijden van koolhydraten of zuivel, vier of vijf kleinere maaltijden gedurende de dag eet en kies hele korrels koolhydraten- en vetarme zuivelproducten. Laad-up van uw bord met fruit en groenten, die vol met voedingsstoffen en vezels zitten, en kies plantaardige eiwitten zoals bonen en sojaproducten. Limiet items met lege calorieën zoals koeken, chips en andere verwerkte voedingsmiddelen, omdat deze weinig tot geen voedingswaarde en zijn vaak hoog in calorieën hebben.

Belang van oefening

Snijden van calorieën is slechts een deel van een succesvolle gewichtsverlies plan--vooral tijdens het invoeren van uw 50s, u moet krijgen regelmatige lichaamsbeweging. Niet alleen doet branden calorieën, daardoor toestaand u om te eten een beetje meer, uitwerkend bouwt ook mager spier massa. Dit kan rev up van uw stofwisseling, evenals postmenopauzale vet bij baai te houden. Vraag uw arts als u gezond genoeg om te nemen oefening in uw gewichtsverlies plan bent, en vervolgens willen krijgen van ongeveer 30 minuten van oefening elke dag.


gerelateerde artikelen