Hoest Remedies: Gember, honing & citroen

March 14

Hoest Remedies: Gember, honing & citroen

Het is mogelijk dat een hoest een symptoom van bronchiale irritatie van een milieu irriterende, zoals sigarettenrook of stuifmeel of een respiratoire ziekte zoals een verkoudheid, griep of bronchitis heeft. Hebt u een aanhoudende hoest, raadpleeg dan uw arts om te bepalen van de oorzaak en de beste cursus van behandeling. Kruiden, zoals gember, citroen en honing kunnen werken met uw arts voorgeschreven behandeling voor het verlichten van uw hoest evenals gelijktijdige symptomen, zoals een zere keel.

Citroen

Hoest Remedies: Gember, honing & citroen

Citroensap bevat ascorbinezuur of vitamine C. Vitamine C ondersteunt immune functie en als uw hoest wordt veroorzaakt door een virus of bacterie, zal helpen uw lichaam bij het bestrijden van de infectie. Het zuur in het sap helpt ook duidelijke slijm in je keel, die vaak tot een hoest bijdragen kan, volgens Linda B. White, M.D., auteur van "De kruiden drogisterij." Als u wilt gebruiken het alleen citroensap, roer 1 tsp. in warm water of warme thee, om duidelijk uw keel te helpen. U kunt ook het inademen van de stoom uit de warme drank om te wissen van je borst en sinussen.

Honing

Hoest Remedies: Gember, honing & citroen

Witte beveelt aan honing voor zijn milde pijnstiller, of de pijn-doden, de eigenschappen. Honing ook fungeert als een actueel antibioticum en kan helpen bij het neutraliseren van bacteriën in de keel, zoals van strep of bronchitis, die tot een hoest bijdragen kan. Wanneer gecombineerd met warm water en citroen, het slijm uit je keel wist en biedt een rustgevende coating ter verlichting van de irritatie meestal veroorzaakt door het hoesten. U kunt 1 tsp. honing toevoegen aan een warme drank of mix één deel citroen sap met twee delen honing in een fles en nemen 1 tot 2 tsp. per uur als een hoest/keel siroop of het mengsel toevoegen aan een drank.

Gember

Hoest Remedies: Gember, honing & citroen

Gember wortel wordt voornamelijk gebruikt voor misselijkheid en is een bekende kruiden reisziekte remedie, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Het kruid wordt ook verondersteld om ontsteking te verminderen en effectief kan zijn bij het verminderen van de bronchiale ontstekingen die zijn gekoppeld aan bepaalde luchtwegen, zoals bronchitis. Gember kan ook het verlichten van een zere keel geassocieerd met verkoudheid en griep. Voor koude en griep symptomen adviseert UMMC u steile 2 tbsp. voor verse, geraspte gember in 1 kopje warm water en drink tweemaal daags. Voeg 2 tsp. honing en 1 tsp. citroen sap ter verbetering van de effecten.

Overwegingen

Hoest Remedies: Gember, honing & citroen

Gember bevat plantenstoffen genaamd fenolen die met bepaalde medicijnen samenwerken kunnen. Omdat gember sommige bloed Verdunnende eigenschappen heeft, moeten die op warfarine of een aspirine regime vermijden gember te nuttigen. Consumeren te veel citroensap of gember kan gastro-intestinale boos of mond irritatie veroorzaken. Ouders moeten vermijden vervoederen van honing en gember, aan kinderen jonger dan 2 jaar. Voor kinderen meer dan 2, moeten de ouders niet meer dan eenderde de volwassen dosis gember gebruiken. Raadpleeg uw arts voordat u begint een herbal regimen.


gerelateerde artikelen