Honkbal Warmup oefeningen

March 1

Honkbal Warmup oefeningen

Overzicht

Honkbal is een spel waarbij een heleboel draaien, springen, laterale en vooruit-naar-achteruit bewegingen. Als u op het veld voor het uitvoeren van deze taken zonder een juiste warmup loopt, loopt u het risico van het trekken van een spier. Ongebruikelijk aan populair geloof, het warmup oefeningen betrekken meer dan je arm trekken over de voorkant van je borst en 10 seconden ingedrukt. Dat type van stretching heet "statische". Hoewel er een tijd en plaats, is het begin van een spel het niet. De warmup oefeningen moet "dynamisch", wat betekent dat ze zijn in beweging. Deze krijgt het lichaam primer voor de werkelijke bewegingen die zal worden gezien in een spel-specifieke situatie.

Sprint

Het eerste dat moet gebeuren in een warmup is vijf tot en met 10 korte sprints die simuleren van de actie die u in een spel zien zou. Deze krijgt de kerntemperatuur van het lichaam opgewarmd, en het ook verkeer naar de spieren zal toenemen. Vanaf het eerste honk-lijn. Sprint naar het tweede honk, lopen terug en weer sprint.

Voorwaartse krommingen

Staan in een breed houding met uw armen te uw zijden en evenwijdig aan de grond. Buig naar voren en raak je rechterhand naar je linker voet. Terug komen en dan raak je linkerhand naar je rechter voet. Alternatieve heen en weer drie tot zes keer.

Rotaties

Kofferbak rotaties klaar bent met je voeten in een breed houding en uw handen uitgebreid uit te uw zijden en evenwijdig aan de grond. Je bovenlichaam naar rechts draaien en links draaien. Telkens als u draait, probeer dan een beetje verder te gaan. Ga heen en weer drie tot zes keer.

Knie liften

Knie liften zijn losser van de benen en de heup flexoren. U doet dit door sta met je voeten over schouderbreedte uit elkaar. Til je rechter voet van de grond en breng je knie tot aan je borst. Lager het terug naar beneden en het opvoeden van je linker knie. Ga heen en weer drie tot zes keer. U kunt ook deze in een wandelende beweging doen.

Squats

Squats zijn losser van de bilspieren, quads en hamstrings. U doet dit door sta met je voeten over schouderbreedte uit elkaar. Buig je knieƫn en lagere je lichaam langzaam tot je dijen parallel aan de grond zijn, dan terug opkomen. Omhoog gaan in een snel en gecontroleerde beweging. Het doen van drie tot zes herhalingen.

Wandelen Lunges

Nemen om te doen lopen lunges, een lange stap voorwaarts met je rechtervoet. Buig naar beneden totdat je voorste knie 90 graden en je achterste knie ongeveer 2 duim van de grond is. Back-up, stap voorwaarts met je linkerbeen en volg dezelfde procedure drie tot zes keer komen.

Drop Lunges

Drop lunges worden gedaan om de heupen losser. Start met je voeten samen en plaats je handen voor je lichaam alsof je boksen. Stap terug achter je lichaam in een hoek met je linker voet. Komen in een kraakpand, komen en breng de voet terug naar het beginpunt. Stap terug achter je lichaam in een hoek met je rechter voet. Komen in een kraakpand en kom terug naar de uitgangspositie. Ga heen en weer drie tot zes keer.

Kruisen

Arm kruist hulp aan de borst en achterkant schouders losser. Sta met je voeten over schouderbreedte uit elkaar en je armen uit te uw zijden met je handpalmen naar beneden. Verlengen van je armen achter je en vervolgens kruis hen voor uw lichaam. Ga heen en weer drie tot zes keer, dan draai je handpalmen omhoog en herhaal.

Cirkels

Arm cirkels zijn een ander stuk dat op de schouders lost. Sta met je voeten over schouderbreedte uit elkaar. Uitbreiden van je armen uit rechtstreeks naar uw zijden en maak kleine cirkels in beide richtingen. Drie tot zes kleine cirkels te doen, dan herhaal met cirkels van de middelgrote en grote cirkels.


gerelateerde artikelen