Voeding voor een concurrent van de vrouwelijke Fitness tijdens de Training

December 12

Voeding voor een concurrent van de vrouwelijke Fitness tijdens de Training

Vrouwelijke fitness concurrenten doen niet de opbouw van de grote spieren van bodybuilders, maar in plaats daarvan ontwikkelen lang, mager spieren voor een atletisch en getinte look. Concurrenten vaak trainen het hele jaar door, maar beperken hun dieet meer en meer naarmate ze dichter bij de datum van een competitie. Fitness concurrenten kunnen maar liefst 10 pond te verliezen in de vier tot zes weken voordat een concurrentie door middel van gezond eten dat een goede mix van magere eiwitten, groenten, gehele korrels en vruchten omvat.

Maaltijd frequentie

Vrouwelijke fitness concurrenten moeten houden hun metabolisme gevoed te allen tijde om calorieën te verbranden en spieren te bouwen. Eten van vier tot vijf verblijf kleine maaltijden met één tot twee snacks helpt fitness concurrenten vol is, vooral wanneer ze zijn beperking van calorieën of bezuinigen op koolhydraten in voorbereiding voor een wedstrijd. Voor een wedstrijd verbruiken de meeste vrouwelijke concurrenten alleen hele korrels koolhydraat bronnen in de ochtend. Kleine maaltijd voorbeelden van 6 oz. kalkoenfilet en een 4 oz. yam of een grote salade met gehakte groenten en 4 oz. van water boordevol tonijn. Snacks kunnen wei eiwit shakes of eiwit bars.

Voor/na Training

Magere eiwitten hebben minder calorieën dan fat bronnen en invloed op de bloedsuikerspiegel minder dan koolhydraten, waardoor ze een nietje van van de concurrent van een fitness dieet. Eten van een maaltijd eiwithoudende één tot twee uur voorafgaand aan de opleiding--degenen die oefening in de ochtend kunnen eten eieren, yoghurt en fruit of kwark. Koolhydraten zijn goed voor spierherstel. Slow-gekookte havermout, aardappelen of een hele korrels sneetje brood kan helpen stimuleren uw energie na je training. Fitness concurrenten ook eten veel groenten--de meer kleurrijke hoe beter. Voorbeelden zijn spinazie, boerenkool, wortelen, paprika en erwten.

Vegetariërs

Vanwege de nadruk op eiwitten voor fitness concurrenten, moeten vegetarische vrouwen verschillende strategieën bij de voorbereiding van een wedstrijd. Bent u een veganist, kunt u vegetarisch eiwit poeder om te mengen in shakes met amandelmelk of toevoegen in slow-gekookte havermout kopen. Andere vegetarische bronnen van eiwitten zijn bruine rijst, erwten, soja en artisjokken. Eiwit bars zijn ook een goede manier om uw dieet aanvullen en stimuleren van totale eiwitinname voor vegetariërs.

Onmiddellijk vóór de wedstrijd

In de paar dagen vóór de wedstrijd verminderen fitness concurrenten zoveel natrium uit hun voeding mogelijk ter voorkoming van waterretentie die hen van het kijken naar hun voorkeurleverancier kunt houden. Asperges is een gemeenschappelijk groente gegeten dagelijks twee tot drie dagen vooraf, omdat het een natuurlijk diureticum. Waterverbruik is ook belangrijk. Concurrenten drink tot een gallon water elke dag. Twee dagen voor uw concurrentie, wordt dit bedrag in tweeën gesneden. De helft bedragen van één dag vóór en drink zo min mogelijk op de dag van de competitie te kijken uw voorkeurleverancier en maken je spieren meer gedefinieerde verschijnen. Vergeet niet, maar deze dieet tips zijn voor een zeer korte tijd--deze methoden zijn niet degenen vrouwelijke fitness concurrenten op een wekelijkse of maandelijkse basis dienst.


gerelateerde artikelen