De beste cellulitis pillen

November 18

De beste cellulitis pillen

De medische gemeenschap nog steeds debatten over de beste manier om het behandelen van cellulitis, een aandoening die in vet cellen onder de pers van de huid tegen verzwakt bindweefsel, produceren een textuur "orange-peel". Zelfs als de makers van supplementen op de markt gebracht als cellulitis remedies beweren dat hun producten bieden een oplossing, ondersteunt geen definitieve onderzoek de effectiviteit van elke één pil momenteel op de markt. De beste manier om het beheren van cellulitis kan inhouden dat een gezonde voeding die bevat voedingsmiddelen en supplementen die bewezen ter ondersteuning van het bindweefsel van de huid.

Multivitaminen en mineralen

Marcelle Pick, mede-oprichter van de vrouwen om vrouwen Clinic in Maine, koppelt cellulite vorming aan slechte bloed en lymfe circulatie. Naast regelmatige lichaamsbeweging, stress verminderen en handhaven van een gezond dieet, Pick raadt aan dat u een kwalitatief hoogwaardige supplement met vitamine C onder andere essentiële vitaminen en mineralen nemen. "Als een groeiende plant, uw huid is voortdurend afbreekt en wederopbouw zelf: het moet gedijen, lucht, water, voedingsstoffen en evenwicht," Pick zegt. " Dit zal ervoor zorgen dat uw huid heeft alle de bouwmaterialen die het nodig heeft."

Anti-oxidanten en kruiden

In "Genezing zonder medicatie," schrijft Robert S. Rister dat cellulitis "is het resultaat van de verplaatste vloeistof in plaats van geaccumuleerde vet." Terwijl hij pleit voor vermindering van calorie-inname, het verliezen van gewicht en lichaamsbeweging, suggereert hij ook dat u aanvullende vitamine C en E in uw dieet samen met rutine opneemt. De combinatie van deze drie voedingsstoffen "helpt bloedvaten vloeistoffen bevatten, verhoogt de hoeveelheid bloed die erdoorheen kan stromen en helpt breken van vezels die met verkeer interfereren," schrijft hij. Rister zegt ook het kruid gotu kola helpt het lichaam produceren van collageen, de grondstof voor de bindweefsels, en verhoogt de zuurstoftoevoer geleverd via de haarvaten.

Cel-repareren voedingsstoffen

Howard Murad, een dermatoloog en UCLA verwante klinische professor in de geneeskunde, zegt dat de oplossing voor Cellulitis is niet alleen over van overtollig vet en water uit je lichaam verwijderen. Terwijl hij pleit voor dieet en lichaamsbeweging, zegt hij dat de sleutel tot het oplossen van cellulitis is bedoeld als voeding voor uw lichaamseigen cellen en bindweefsel. In "The Cellulitis Solution," adviseert hij een multi nutriënten regime ter versterking van de bloedvaten, verhoging van de bloedstroom en stimuleren de productie van bindweefsel. Naast een regime van anti-oxidant vitamines en mineralen biedt Murad van supplement oplossing glucosamine, lecithine, aminozuren en essentiële vetzuren.


gerelateerde artikelen