Wandelen Vs. gaand naar de gymnastiek

November 25

Wandelen Vs. gaand naar de gymnastiek

Als u probeert om te beslissen tussen elke dag wandelen en bezoeken regelmatig een sportschool, moet u rekening houden met de voordelen en nadelen van elk. Wandelen is gemakkelijk en gratis, maar het wellicht niet de meest effectieve optie hebt u ernstige fitnessdoelen. Aan de andere kant, sportscholen bieden veel uitoefening opties, maar ze kosten geld.

Sportschool

Het grote voordeel van gaand naar de gymnastiek in plaats van wandelen is dat u uit een verscheidenheid aan oefeningen kiezen kunt. Als u ontwikkelen spier wilt, kunt u vrije gewichten heffen of weerstand machines gebruiken. Wandelen buiten is moeilijk of onaangenaam wegens slecht weer, kunt u lopen op een loopband of een elliptische trainer of trap stepper machine gebruiken. Als je moe van het uitoefenen alleen bent, kun je een groep-oefening-klasse. Typische klassen omvatten dans gebaseerde aerobics, hoge impact aerobics en kickboksen.

Wandelen

Het voordeel van wandelen is dat u niet hoeft te betalen dure vergoedingen of reizen naar een verre sportschool. In plaats daarvan hoeft u alleen een open ruimte en kwaliteit wandelschoenen. Wandelen in een schilderachtige locatie geeft u een kans om te ervaren van het buitenleven. Als u eigenaar bent van een loopband, hoeft u niet eens te verlaten van uw huis te lopen. Als u uw loopband in de buurt van uw favoriete entertainment-apparaten ingesteld, die kunnen helpen je motiveren om vaker en voor langere perioden lopen.

Overwegingen

Het nadeel van het lopen is zijn er meer effectieve oefeningen. Lopen is prettig, maar omvat uw geschiktheidsdoelstellingen wellicht een meer intense activiteit die meer calorieën verbrandt. Een 130-pond persoon die op 2 mph, een casual tempo, uurtje loopt verbrandt alleen 118 calorieën, volgens de American Council on Exercise. Unidirectioneel om te gaan met dit probleem is te intensiveren uw wandelen. Diezelfde persoon zou 295 calorieën verbrandt door te lopen voor een uur op 4 mph, een zeer levendige tempo.

Bereiken van uw doelen

Om de juiste beslissing voor u, moet u afwegen van de voor- en nadelen van elk in het licht van het soort oefeningsprogramma dat u nodig hebt. Bijvoorbeeld, als u wilt de totale spiertonus, moet u voor het uitvoeren van de oefeningen weerstand. Terwijl u veel van deze oefeningen thuis uitvoeren kunt, maakt de uitgebreide apparatuur beschikbaar op een typische fitnessruimte de taak eenvoudiger. Sportscholen hebben ook vaak professionele trainers beschikbaar om te helpen op maat van uw oefenprogramma om uw fitnessdoelen.

Deskundige inzicht

Als toetreding tot een sportschool niet haalbaar, is 30 minuten wandelen per dag een effectieve manier om een basisniveau van fitness. Engeland's National Health Service raadt aan 30 minuten per dag te wandelen over de toetreding tot een sportschool. De organisatie stelt dat wandelen gemakkelijker te integreren in een dagelijkse routine dan naar een sportschool, maar nog steeds vele voordelen voor de gezondheid biedt, zoals het snijden van het risico van hart-en vaatziekten, obesitas, diabetes en andere ernstige medische aandoeningen.


gerelateerde artikelen