Wat zijn de voordelen van melkzuur in Moisturizers?

December 8

Wat zijn de voordelen van melkzuur in Moisturizers?

Vele vochtinbrengende crèmes op de markt aanspraak maken huid voordelen. Volgens «««DermalInstitute.com, de skincare-industrie naar verwachting groeien 38% via 2018. Het is essentieel om veel aandacht besteden aan de ingrediënten en worden geïnformeerd over wat je op uw huid zetten. Melkzuur is een populaire schoonheid ingrediënt gebruikt in moisturizers, en het meest effectief wanneer dagelijks toegepast.

Voordelen

Ideale huid vrij van probleemgebieden zoals vlekken of rimpels is niet gemakkelijk te bereiken. Alfa hydroxy zuren (AHA) in sommige moisturizers zijn bedoeld om deze en andere huid zorg bezorgdheid te pakken. Melkzuur is een van die AHA waarmee belangrijke voordelen voor de huid... Het fungeert als een instrument van het anti-veroudert door het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Met ouder worden, kunnen er belangrijke tekenen van de huid verslapping op de wangen en de hals. Melkzuur bevordert de collageenproductie, waardoor de huid stevig. Melkzuur speelt ook een belangrijke rol in het verlichten van ouderdomsvlekken.

Een milde ingrediënt

Melkzuur is mild genoeg is voor alle huidtypen, inclusief gevoelige huid, acne en rosacea. Zoals bij elk product van de huidzorg, is er altijd een mogelijkheid van allergische reactie. Als u een brandend, jeuk of roodheid ervaart, moet u zo snel mogelijk een arts te zien. Volgens «««SkinCareNews.com maakt melkzuur de huid gevoeliger voor stralen van de zon. Breng een ruime hoeveelheid zonnebrandcrème met een SPF van 15 of hoger na vochtinbrengende crème met melkzuur toe te passen.

Dagcrème

Als het kiezen van een dag crème moisturizer, moet u dat het ingrediënt melkzuur is daarin. Deze crème is toegepast in de ochtend na het reinigen van het gezicht. Een Dagcrème hydrateert de huid en biedt andere voordelen die zijn gekoppeld aan melkzuur. Breng een dubbeltje-grootte hoeveelheid op het hele gezicht en de hals. Zonnebrandcrème bescherming nodig is bij de toepassing van een vochtinbrengende crème met melkzuur, dus gebruik een Dagcrème met een SPF van 15 of hoger en zonodig opnieuw.

Nachtcrème

Uw nachtelijke huidverzorging is zeer belangrijk, omdat tijdens langdurige slaap is wanneer de huid zichzelf herstelt en de meest voeding vereist. Een nachtcrème kan worden toegepast op elke avond na het reinigen van het gezicht. Poriën breder te maken terwijl je slaapt, waardoor een product dat melkzuur te sijpelen in de huid en werken aan het verbeteren van de algehele structuur bevat. Het heeft ook meer inactieve tijd om exfoliëren en hydrateren, waardoor de huid verjongen in de ochtend.


gerelateerde artikelen