Rock Climbing die het dichtst bij Vacaville, Californië

November 15

De California central valley is het crag-zoekende oog van een bergbeklimmer, zo plat als een pannenkoek. Klimmers op zoek naar epische, multi toonhoogte routes onderneming in de Sierra voor tevredenheid. Er bestaan echter een aantal uitstekende trainingsmogelijkheden voor inwoners en bezoekers van de suburbane stad van Vacaville. Vacaville de freeway-gunstige locatie zet het op korte afstand van de dagtochten van verschillende plaatsen om te smeren rond sommige krijt, welkom hulpverlening aan atleten zonder de tijd of de neiging te wagen in de hogere waterstand.

Auburn staat recreatiegebied

Het Auburn staat recreatiegebied ligt ongeveer 50 mijl ten noorden van Vacaville rijden. Het houdt een plaats diep in het hart van Noord-Californië klimmers, en er was een collectieve zucht van opluchting toen de historische groeve werd heropend in 2012 na een ongeval 1998 de sluiting ervan veroorzaakt. Het gebied van vele tientallen enorm verschillende boulderen routes, van gemakkelijk tot heel moeilijk en technisch, lokken atleten uit in de staat. Boulderen routes gewaardeerd van V1 naar V6 slang langs de verschillende functies van de steengroeve.

Cosumnes River Gorge

De routes zijn over het algemeen kort--, wel minder dan 40 voet lang--de Cosumnes River Gorge toegankelijk, goed onderhouden en vriendelijk. De muren bieden routes in bijna elk bereik van klimmen vaardigheden. Routes vlakbij de parkeerplaats toegankelijk zijn en over het algemeen schoon, terwijl de langere, meer uitdagende routes verder binnenkant van de mond van de kloof vaak vooraf gereinigd moeten. De geologie van de gorge bevat een aantal redelijk schone zwemmen gaten, watervallen en grotten creek, uitnodigende klimmers een plek om af te koelen in de hete zomermaanden. De gorge is ook ongeveer 50 mijl per auto vanaf Vacaville.

Deer Creek Park

Vindingrijk rock klimmers bleken de verspreide detritus van een oude steengroeve in Rocklin, een stad ongeveer 40 mijl ten noorden van Vacaville, in een gebied van zeer bruikbaar boulderen. Binnen de Rocklin Deer Creek Park liggen, de kolossale rotsen links achter wanneer de steengroeve het economische gebruik ervan overleefde nu thuis van negen verschillende klimgebieden met bijna 30 gevestigde boulderen routes.

Klimmen binnenshuis

De dichtstbijzijnde indoor klimmen sportschool om Vacaville is Rocknasium, gelegen op 20 minuten ten noorden van Vacaville in de stad van de Universiteit van Davis. Rocknasium beschikt over meer dan 5000 vierkante voet van klimmuren, waaronder een groot dak boog en een 16 voet boulderen muur. De sportschool gratis-opknoping Stalactiet functie is een uitdaging. Wanneer niet aan de muur, klimmers kunnen gebruik maken van Rocknasium van cardio machines, vrije gewichten en yoga ruimte.


gerelateerde artikelen