Allopathische geneesmiddelen voor Prikkelbare darmsyndroom

June 15

Allopathische geneesmiddelen voor Prikkelbare darmsyndroom

Volgens de website van MayoClinic.com, Prikkelbare darmsyndroom (IBS) heeft invloed op de dikke darm. Symptomen van IBS kramp, pijn en constipatie zijn en afhankelijk van de ernst van invloed op dagelijkse leven voor veel mensen. Er is geen definitieve oorzaak van Prikkelbare darmsyndroom, maar met de voorwaarde, de lagen van de spier die lijn de muren van de darmen en voedsel uit je maag via je darmkanaal naar uw endeldarm sterker en langer weeën dan normaal. Prikkelbare darmsyndroom kan worden verlicht met dieet en levensstijl veranderingen; echter, in veel gevallen, voorschrift of allopathische geneesmiddelen krijgen om een normaal leven leiden individuen te helpen.

Amitiza

Constipatie en chronische pijn zijn de meest voorkomende klachten van personen met IBS. Amitiza is een chloride kanaal activator voorschriftmedicijn dat werkt door medeplichtigheid in goede vloeistof hoeveelheden in de darmen te bevorderen van normale stoelgang. Amitiza wordt voorgeschreven bij mensen die IBS-symptomen hebben gehad gedurende ten minste zes maanden samen met verandering in stoelgang frequentie en kruk verschijning. Het is beschikbaar in 5 mg en 8 mg voorschriften. Overleggen met een arts te zien als Amitiza zal helpen verlichten van de symptomen van IBS.

Alosetron

Alosetron wordt verkocht onder de naam voorschrift Lotronex, en wordt voorgeschreven voor de verlichting van diarree en pijn geassocieerd met Prikkelbare darmsyndroom. Volgens «««Drugs.com, Lotronex blokkeert van serotonine in de darmen en vertraagt stoelgang. Het wordt alleen gebruikt in vrouwen die andere IBS behandelingen zonder succes hebt geprobeerd, en blijkt niet geldig te zijn in mannen.

Bentyl

Bentyl is een recept anticholinergica gebruikt om te ontspannen de gladde spieren in de maag en darmen, en als een remedie voor Prikkelbare darmsyndroom. Het wordt ook gebruikt om te bepalen welke van de pijn en het opgeblazen gevoel IBS is gekoppeld. Bentyl verschilt van andere medicijnen gebruikt voor de behandeling van IBS, zoals het wordt beheerd door injectie alleen.

Over-the-Counter allopathische aanbevelingen

Voor degenen die niet willen nemen een recept medicatie, artsen adviseren nemen over-the-counter geneesmiddelen voor constipatie of diarree. Metamucil is een vezel-supplement dat helpt bij het normaliseren van de stoelgang. Met de extra natuurlijke vezel van psyllium kaf, Metamucil bulks up kruk voor het gemak in het voorbijgaan en werken binnen 12 tot 72 uur.

Imodium komt in verschillende vormen en voor personen die diarree met Prikkelbare darmsyndroom hebt genomen. Imodium is gemaakt met Loperamide HCl, die de intestinale activiteit vertraagt te voorzien in normale stoelgang. Het wordt geleverd in pil- of vloeibare en werkt in ongeveer 12 uur. Het komt ook in formules die pijn geassocieerd met diarree verlichten.

Probiotica worden ook aanbevolen om te helpen met het maken van een gezonde spijsvertering en intestinale tractus. Probiotica helpen bij de spijsvertering door gezonde flora toe te voegen aan het lichaam. Deze bacterie helpt de darmen te reguleren en assimileren van voedsel.


gerelateerde artikelen