Symptomen van cerebrale trombose

June 5

Symptomen van cerebrale trombose

Cerebrale trombose is het meest voorkomende type van een beroerte. Een cerebrale trombose ontstaat als een bloedstolsel, of trombus, formulieren in een slagader en aanzienlijk blokkeert het bloed van het bereiken van een deel van de hersenen, volgens NetDoctor UK. De aanval van de hersenen gebeurt meestal 's nachts of bij het ontwaken omdat dit is wanneer de bloeddruk van de patiënt het laagst is. Zijnde kundig voor het identificeren van de symptomen van een cerebrale trombose kan patiënten of mensen om hen heen te bellen voor dringende medische zorg. Beroerte-patiënten die zijn behandeld onmiddellijk hebben een veel betere prognose vergeleken met patiënten die vertraagde behandeling krijgen.

Verwarring

Verwarring is een van de symptomen van cerebrale trombose, volgens Dr. Karl Hagen in een artikel van 1950 in "Californië geneeskunde." Verwarring en toestand van verdoving worden vaak gezien bij patiënten die zijn bezig met het ontwikkelen van een beroerte of momenteel lijden een. Patiënten kunnen slaperig en kan normaal reageren op externe stimuli. Verwarring kan zich manifesteren als onvermogen om te onthouden locatie, periode, of de namen van dierbaren. Een cerebrale trombose bloed verhindert het bereiken van de hersenen en dit veroorzaakt de symptomen ervaren door de patiënt. Bloed brengt zuurstof naar de weefsels van de hersenen, en zonder zuurstof de hersenen niet behoorlijk functioneren en kan beginnen te sterven.

Zwakte aan de ene kant van het lichaam

Patiënten die de ontwikkeling van een beroerte als gevolg van een cerebrale trombose vaak klagen van een gevoel van zwakte of gevoelloosheid aan de ene kant van hun lichaam, staat de Universiteit van Maryland Medical Center. Als de cerebrale trombose verhindert dat bloed bereiken van de rechterkant van de hersenen, dan is de linkerzijde van het lichaam van de patiënt zal worden beïnvloed. Patiënten zullen niet in staat om goed de ledematen aan de aangedane zijde, en evenwicht kan worden beïnvloed. Bovendien, de patiënt mogelijk niet te voelen eventuele sensaties aan de aangedane zijde. Deze symptomen mag alleen tijdelijk, maar permanent als de voorwaarde niet goed wordt behandeld kunnen worden.

Verlamming van de spieren in het hoofd en de nek

Cerebrale trombose kan leiden tot verlamming van de gezichtsspieren, volgens NetDoctor UK. Van de patiënt mond zal beginnen te hangen aan de ene kant en het speeksel kan uitlekken. De patiënt zal kunnen uitvoeren van een evenwichtige glimlach, de ene kant van de betekenis van de mond zal stijgen, maar de andere kant blijft immobiel. Schade aan de zenuwen die de stembanden innervate en spieren in de slokdarm kunnen leiden tot een moeilijk spreken en slikken te ontwikkelen. Deze gezichtsbehandeling symptomen ontwikkelen meestal alleen als de lijn plaatsvindt en kan worden gebruikt als indicatie van de conditie. Zodra de patiënt begint te manifesteren van deze symptomen, moet medische noodhulp worden verstrekt.


gerelateerde artikelen