Zijn Pullups slecht voor de schouders?

December 20

Zijn Pullups slecht voor de schouders?

Als een van de moeilijkste lichaamsgewicht oefeningen, kan pullups helpen versterken en de Toon van je rug, armen en schouders. Onjuiste vorm kan nog uw schouders, verwonden ze zo snel als het duurt om te doen een herhaling stam. Gewoon is zich bewust van uw vorm en techniek zal Houd uw schouders in een veilige staat voor het effectief uitvoeren van pullup na pullup.

Formulier

Pullups zijn vele varianten beschikbaar, maar de traditionele vorm is met een bovenhands grip met uw handen geplaatst ongeveer schouder-afstand van elkaar. Begin met je armen recht en trek jezelf tot aan de bar. Ideaal, op de top van de oefening, je borst moet bijna het raken van de bar en je kin moet erboven. Tijdens het trekken zelf up, gericht op het houden van uw lichaam rechte en Vermijd overkoepelende je rug of je benen slingeren. Je benen kan met je knieën gekruist achter u gebogen of rechte zo lang als ze de grond niet raken.

Musculaire betrokkenheid

Pullups kan je rug versterken. De primaire spier gericht in een traditionele pullup is de latissimus dorsi, oftewel de breedste en krachtigste spieren van je rug. Naast de lat spier, deltoideus posterior, rhomboids, trapezius samenwerken biceps en triceps ook om te helpen uitvoeren van het verkeer.

Voordelen

Pullups zal het opbouwen van spieren in je rug, schouders en armen, verbetering van uw algehele prestaties in de sportschool zo goed zoals in elke sport die je speelt. Het verkeer voert ook over in het dagelijkse leven. Door versterking van de spieren van uw trekken, zijn u ook verbetering van uw dringende vermogens, volgens de website dubbele uw winst, gespierde evenwicht in uw hele lichaam te zorgen.

Fouten

Terwijl pullups verschillende voordelen, hebben indien verkeerd gedaan slechts eenmaal, kan het grote schade aanrichten op uw schouders. Een veelvoorkomende fout in pullup vorm laat je schouders vallen vooruit, die veroorzaakt stress op uw schoudergordel. Houd uw schouders terug en leiden met je borst als je ellebogen Trek recht naar beneden naar de grond. Laat niet uw spieren ontspannen teveel in een dode hang op de pull up bar. Dit brengt al uw gewicht op uw schouder gebied, creëren van onnodige stress.

Voorzorgsmaatregelen

Overdreven gevoel van beklemming in uw spieren, volgens de website T-Nation, kan ook pijn in de schouder veroorzaken tijdens pull-ups. Kwaliteit van de weke delen, zoals knopen in je spieren, creëert een kleiner bereik van de beweging voor uw schouders en kan leiden tot impingement. Gebruik foam rollers of tennisballen te rollen op de knopen en vrijlating van spanning.


gerelateerde artikelen