Opgeblazen gevoel, Cleanse diarree & vermoeidheid bij het nemen van een mondelinge Colon

July 10

Mondelinge dubbelpunt reinigt zijn ontworpen om te helpen met het reinigen van uw dikke darm en de darmen. Dubbele punt schoonmaken fabrikanten beweren dat het nemen van een dubbele punt schoonmaken geeft je meer energie en maak je gezonder en alerter. Terwijl bedrijven over alle voordelen praten kunnen, zijn de bijwerkingen zelden vermeld. Sommige van de bijwerkingen omvatten diarree, maag opgeblazen gevoel en vermoeidheid. Raadpleeg uw arts voordat u nemen een dubbele punt schoonmaken.

Diarree

Typisch, een dubbele punt schoonmaken zal ertoe leiden dat u diarree, die wordt beschouwd als een veelvoorkomende bijwerking. Terwijl de bijwerking kan gemeenschappelijke, maakt het noodzakelijk het niet gezond. Diarree kan invloed hebben op uw elektrolyten en ertoe leiden dat u te worden opgeblazen en zwak of moe voelen. Misschien voel je misselijk van overmatige diarree.

Duizeligheid

Diarree en vermoeidheid kunnen ertoe leiden dat u ijlhoofdig en duizelig, volgens de Food and Drug Administration. Duizeligheid en duizeligheid zijn ook vaak voorkomende bijwerkingen van het nemen van een dubbele punt schoonmaken. Dit kan worden veroorzaakt door diarree en maagklachten. Een andere oorzaak van duizeligheid en duizeligheid is dat sommige dubbelpunt reinigt moet u snel of een zeer beperkt, beperkte dieet volgen voor een periode van tijd. Gebrek aan voedsel in combinatie met diarree is bijna een zeker vergelijking voor duizeligheid, duizeligheid, hoofdpijn en eventueel flauwvallen. Sommige dubbelpunt reinigt mei u verhinderen dat het eten van vast voedsel; vast voedsel helpen vorm stevige ontlasting. Met een zuivere vloeistof dieet, kan het moeilijker te vormen stevige ontlasting.

Darm-perforatie

Overmatige diarree kan veroorzaken darm perforatie, die is waarom darm perforatie kan een neveneffect van een mondelinge dubbele punt schoonmaken, volgens Drugs.com nemen. Je hebt ook een acute darmobstructie uit nemen een mondelinge dubbele punt schoonmaken. Beide bijwerkingen kan zijn zeer ernstig en leiden tot letsel en eventueel garandeert chirurgische ingrepen om interne schade te herstellen. Mochten de voering in je darmen te scheuren of te scheuren, kan het u meer vatbaar voor het ontwikkelen van een infectie in uw darmen maken.

Overwegingen

Diarree kan invloed hebben op het vermogen van sommige medicijnen, zoals anticonceptie of gelijkaardige geneesmiddelen, te absorberen of te blijven in uw systeem. Als u hartproblemen hebt, moet je niet nemen een dubbele punt schoonmaken tenzij je onder de direkte begeleiding van uw zorgverzekeraar. Vloeistof kan bouwen rond uw hart, volgens de FDA, waardoor het zeer gevaarlijk voor hartpatiƫnten te nemen van een mondelinge dubbelpunt reinigt.