Kegel oefening apparaat voor mannen

August 5

Kegel oefening apparaat voor mannen

Kegel oefeningen werden ontwikkeld door Dr. Arnold Kegel. Uw elementaire kegel oefening houdt simpelweg het knijpen van uw bekkenbodemspieren alsof om te stoppen met de verdieping van de urine of flatulation voorkomen, hoewel dit echter niet noodzakelijk zo eenvoudig als het klinkt. Een kegel oefening apparaat helpt u uw bekkenbodemspieren versterken.

Bekken vloer problemen

Zwakke bekkenbodemspieren kunnen een aantal fysieke problemen veroorzaken. Incontinentie, vroegtijdige ejaculaties en verminderde seksuele plezier zijn slechts enkele van de kwesties die u ervaren kan als uw bekkenbodemspieren gebrek aan kracht.

Voordelen van Kegel oefeningen

Sterke kegel spieren kunnen zelfs verbeteren uw ab workouts. Een kegel contractie uitvoeren wanneer een abdominaal crunch te doen je ab spieren maakt zegt werken harder, Michele Olson, Ph.D., een professor in de Fysiologie van de oefening op de Auburn University in Montgomery, ala in een artikel voor "Fitness".

Waar u Kegel oefeningen kunt uitvoeren

U hoeft niet een huisgymnastiek uit te voeren fundamentele kegel oefeningen. U kunt uw bekkenbodemspieren bijna overal, met inbegrip van in uw kantoor aan huis, of tijdens het rijden kan uitoefenen. Wanneer u een kegel oefening apparaat, is privacy echter essentieel. Een full-length spiegel in uw huis kunt u uw vooruitgang controleren als u oefenen.

Lokaliseren van de bekkenbodemspieren

Beginnen uw kegel oefeningsprogramma door het lokaliseren van uw bekkenbodemspieren. Dit zijn dezelfde spieren die controle van de stroom van urine, dus de praktijk stoppen plassen midden-stream. Als je eenmaal hebt geleerd om te controleren van deze spieren, kunt u beginnen met het uitvoeren van kegel oefeningen met het apparaat van de oefening.

Uw Pubococcygeus spieren

De specifieke spier gericht door de kegel-apparaat is de pubococcygeus, of PC, spier. De PC-spier loopt van uw stuitje tot uw schaambeen. Zowel mannen als vrouwen hebben een PC-spier en voor zowel mannen als vrouwen de PC spier regelt de stroom van urine en ondersteunt de organen in het bekken. Voor mannen ondersteunt deze belangrijke spier ook erecties.

Het gebruik van het apparaat

Allereerst de lichtste gewichten in het apparaat plaatst. Plaats de trainer over uw erectie lid. Zitten op de rand van een stoel met je knieƫn uit elkaar of ga voor de spiegel staan en gebruik van uw bekkenbodemspieren te verhogen en verlagen van uw lid. Zo rigide mogelijk blijven terwijl u til het apparaat tussen de 1/2- en 3/4-inch met elke herhaling. Binnen een sessie van 10 tot 15 minuten, moet u drie sets van elk zes herhalingen. Herhaal elke andere dag voor de beste resultaten.


gerelateerde artikelen