Het LipoSlim dieet

March 12

Het LipoSlim dieet

Het LipoSlim dieet bestaat uit het nemen van drie aparte dieet supplementen op verschillende tijdstippen gedurende de dag. Hoewel ze zijn gemaakt van alle natuurlijke ingrediënten, is dit geen garantie dat deze supplementen veilige of effectieve zijn. Spreken met uw arts voordat u probeert dit dieet, als het kan niet veilig voor iedereen.

De grondbeginselen van de voeding

Het supplement van de CBlock is bedoeld voor het blokkeren van koolhydraten absorptie, het FBlock supplement wordt gezegd dat het blokkeren van fat absorptie en het supplement NoPhedra wordt verondersteld om te helpen verbranden van vet. De absorptie van koolhydraten en vet blokkeren zou betekenen beperken de hoeveelheid calorieën die je uit het voedsel dat je eet opnemen, die theoretisch gewichtsverlies kan verhogen. De werkzame bestanddelen van deze supplementen bevatten chroom, vanadium, guarana, 5-hydroxytryptophan en groene thee.

Het verlies van het gewicht van de potentiële

Sommige, maar niet alle, van de ingrediënten gevonden in het LipoSlim dieet is gebleken een potentieel voor toenemende weight loss, hoewel de studieresultaten zijn nog steeds voorbereidende en tegenstrijdige. Groene thee is inbegrepen in LipoSlim supplementen vanwege de reputatie als een mogelijke manier om de verdeling van vet. Het catechinen gevonden in groene thee kunnen iets verhogen van gewichtsverlies, volgens een studie in 2009 gepubliceerd in het "International Journal van obesitas". Chroom, welke toeslag makers vordering kan van invloed zijn op de koolhydraatstofwisseling, wordt niet weergegeven bij het verlies van het gewicht, volgens een studie gepubliceerd in het "Journal van alternatieve en complementaire geneeskunde" in maart 2010. Een review artikel gepubliceerd in het "Journal of Physiology" in 2009 toelichting dat sommige studies hebben aangetoond een potentieel voor verhoogde weight loss met 5-HTP, zoals het verhogen van de verzadiging en calorieverbruik te verminderen door het verhogen van serotonineniveaus kan helpen.

Risico's en overwegingen

De supplementen van de LipoSlim kunnen worden riskant voor sommige mensen. Vanadium kan verhoogt bloeddruk, braken en misselijkheid veroorzaken. Guarana is een stimulerend middel dat is zeer hoog in cafeïne en als zodanig kan verhogen uw bloeddruk, zodat u niet moet deze supplementen nemen hebt u hoge bloeddruk of hartproblemen. Met 5-HTP supplementen kan veroorzaken interacties met de ziekte van Parkinson medicatie carbidopa en veroorzaken allergische reacties en spijsvertering problemen. En 5-HTP serotonineniveaus tot gevaarlijke niveaus kan toenemen als u ook andere medicijnen die verhoging van serotonineniveaus nemen.

Een beter alternatief

U zult waarschijnlijk meer significante en duurzame om gewichtsverlies te bereiken zonder ongunstige effecten als u uw activiteitenniveau verhogen en snijd van calorieën door middel van een gezond dieet. De Universiteit van Illinois te Urbana-Champaign raadt het eten van kleinere porties van zetmeel, vetten en snoep terwijl het eten van veel fruit, groenten en eiwitrijke voedingsmiddelen nog steeds om te verminderen u calorieën door 500 tot 1.000 per dag. Dit zal u helpen afvallen op de aanbevolen dosis van 1 tot 2 pond per week.


gerelateerde artikelen