Hoe veranderen van hiel naar de voorvoet staking

April 7

Hoe veranderen van hiel naar de voorvoet staking

Voet staking is een groot onderwerp van debat in de lopende Gemeenschap. Veel lopers don zware schoenen zo overladen met demping en ondersteuning dat ze geen idee hebben hoe hun voet is eigenlijk de grond zou raken. Hebt u een defecte voet staking, de duizenden keren die je voet de grond tijdens de lange runs raakt kunnen snel leiden tot u te lopen in de problemen--geen woordspeling bedoeld. De stijging van de barefoot running en fabrikant tendens naar minimalistische loopschoenen heeft veel lopers meer bewust gemaakt van de voordelen van het vinden van de voorvoet. Als je doel is om uw voet staking ter verbetering van uw lopende mechanica Pools, zijn er een paar dingen die je hoeft te doen.

Stap 1

Onderzoeken uw voet staking patronen. Voordat u wijzigingen aanbrengen kunt, moet u begrijpen precies wat uw voet doet wanneer u uitvoert. Veel gespecialiseerde winkels bieden gefilmd ganganalyse uitgevoerd in welke voet-strike kunnen patronen worden geanalyseerd op basis van de frame-voor-frame. Je moet een duidelijk inzicht in hoe je voet is opvallend en eventuele problemen van de pronatie hebt voordat u een plan te corrigeren kunt maken.

Stap 2

Verkort uw slaglengte. Als je hiel opvallend, is een van de eenvoudigste correcties die kunt u verkorten uw paslengte te vergroten uw cadans. Hiel stakers stride bijna altijd overdreven. Hiervoor kunnen u te vertragen uw tempo aanvankelijk dus je jezelf trainen kunt om kortere stappen ondernemen. Tijdens matig snel loopt, streven naar een cadans van ten minste 180 stappen per minuut.

Stap 3

Wijzigen van uw schoenen. Als u niet een ernstige pronator bent, moet u waarschijnlijk niet uitvoeren in schoenen met veel demping of ondersteuning. Buitensporige belemmeringen tussen uw voet en de grond maken het moeilijk om te "voelen" uw voet staking. Overschakelen naar een lichtgewicht, minimalistische stijl schoen die zal u toestaan om zich bewust zijn van staking patronen.

Stap 4

Versterken van uw Achilles. Wanneer je de overgang van een defecte hiel staking tot een gecorrigeerde voorvoet staking, zal uw achillespees worden geconfronteerd met werklast die het niet gewend aan. De overgang langzaam uw bestemmingspagina patronen zodat uw Achilles tijd aan te passen. U kunt versnellen dit proces te versterken door het uitvoeren van kalf verhogen oefeningen en zich te concentreren op de excentrieke of verlagen, fase tijdens elke herhaling.

Waarschuwingen

  • Praat met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt aan uw oefeningsprogramma. Als u pijn tijdens of na uw loopt ervaart, praat met een specialist om ervoor te zorgen dat u hoeft niet een aangepaste orthesen invoegen.

Tips

  • Wees geduldig. Verwacht niet om een onmiddellijke overgang in de voorvoet opvallend als u al een levenslang hiel-spits te maken. Verandert de manier waarop u meerdere effecten in de gehele uw kinetische verandering zal hebben. Je kan pijn ervaart als je de overgang gewoon omdat je lichaam is het gebruik van spieren en bindweefsel in een manier is het niet gewend.

gerelateerde artikelen