Familie-activiteiten in Centraal Arkansas

April 4

Familie-activiteiten in Centraal Arkansas

Arkansas is samengesteld uit diverse landschappen, variƫrend van bergen naar lowlands. In het centrale gedeelte van de staat vindt u de steden warmwaterbronnen, Benton, Conway en Jacksonville, de hoofdstad van de staat en Little Rock. Bewoners en bezoekers in Centraal Arkansas vindt een assortiment van familieactiviteiten te genieten, of te genieten van het buitenleven of plezier binnen.

Warm Springs Park activiteiten

Bij een bezoek aan Centraal Arkansas, vele hoofd naar de Hot Springs National Park. Uw familie kan tour een historische badhuis, kijken naar de film park, maak een wandeling door het badhuis rij National Historic Landmark District en geniet van een bad in het badhuis van de Buckstaff te ervaren van het wonder van de warmwaterbronnen. Daarnaast kan uw familie klim aan boord van een tweede Wereldoorlog eend boot en nemen een bezichtiging van het park en Lake Hamilton met de warmwaterbron Nationaalpark Duck Tours.

Leren leuk

In Little Rock kun je je kinderen naar het Museum van ontdekking. Deze children's museum staat bol van praktische, interactieve activiteiten voor kinderen. Tentoonstelling omvat de ontdekking Hall, aarde reizen, GigaBite en de Studio knutselen. Kinderen kunnen ook deelnemen in een array van programma's, met inbegrip van de kampen van de zomer, de familie plezier dagen en NanoDays. Of, u kon de familie nemen naar de plaats van de Wonder in Little Rock voor sommige leuk en leerzaam. Kinderen kunnen spelen make-geloven in de boomhut en Playhouse, experimenteren met water op het water tafel of kunstwerken maken in de Art Studio.

Water- en themaparken

U kunt Magic Springs en kristalwater valt en themapark in warmwaterbronnen bezoeken voor sommige familieplezier. U vindt de familie rijdt zoals de achtbaan van Diamond Mine Ozark berg Taxi Company en een waterpark met attracties zoals Crystal lagune, Boogie Blast en zeven Falls. In Jacksonville, kan uw familie splash en spelen bij de Splash Zone waterpark met glijbanen, een daling van de regen, een water-tunnel en dompelbad.

Outdoor Fun

Plan een bezoek aan de dierentuin van Little Rock voor een dag van familie avontuur. Je krijgt te zien van primaten, reptielen, vogels en sommige woeste grote katten. Terwijl u daar bent, kunnen uw jonge geitjes op de Over-The-Jumps carrousel rijden of de dierentuin tour met de trein. U kunt ook het voeden van de parkieten in de Landing van de vogels en de vissen in de eendenvijver. Little Rock is thuishaven van talloze parken met allerlei familie-activiteiten, zoals Murray Park op de Arkansas-rivier waar u kunt vissen, spelen op de speelplaats of voetballen. MacArthur Park, het oudste park van de stad, beschikt over een museum, Kunstencentrum en outdoor activiteiten zoals een jeu de boules Hof en tuinen voor een wandeling.


gerelateerde artikelen