Oefeningen ter versterking van de spieren van de borst te verlichten van de pijn

February 4

Oefeningen ter versterking van de spieren van de borst te verlichten van de pijn

Alle pijn op de borst vereist een diagnose van een arts om te elimineren van ernstige aandoeningen zoals een hartaanval. Voordat u begint geen versterking oefening voor het verlichten van pijn op de borst, een arts te raadplegen. De oorzaak van de pijn kan overal variƫren van angina pectoris Aortadissectie of een ander nummer van hartkwalen. Op hetzelfde moment, volgens de Mayo Clinic, pijn op de borst kunnen zijn het resultaat van een spierspanning, respiratoire nood, problemen met de spijsvertering, een beknelde zenuw of een paniekaanval. Er zijn borst oefeningen die je doen kunt om verder verlichten pijn wanneer het gerelateerd aan spierzwakte, zodra uw arts u heeft uitgeschakeld.

Wateraerobics

Pijn op de borst verergert wanneer u omhoog balde. Volgens fibromyalgie symptomen verergert liegen nog toen pijn op de borst vaak komt de pijn in plaats van het te verlichten. Wateraerobics zijn lage impact en het water biedt voldoende weerstand om te bouwen spierkracht terwijl ook bescherming van de pijnlijke gebieden. Wateraerobics zijn lage effectoefeningen die woordenstrijd bewegingen zal niet aan een al pijnlijke borst gebied toevoegen. U hoeft zelfs niet weten hoe om te zwemmen omdat de aerobics van het water kan worden uitgevoerd in het ondiepe gedeelte van het zwembad.

Uitrekken

Rekoefeningen kan helpen verlichten pijn op de borst. Strakke, zwakke borstspieren zijn een veelvoorkomende oorzaak van pijn op de borst, verslag artsen bij de kliniek van de pijn. Dagelijkse uitrekkende kan helpen om te bezuinigen op pijnstillers en veel van het leed dat is gekoppeld aan de pijn verlichten.

Om te strekken de grote borstspieren, strek een arm tegelijk door het verlagen van uw hand aan uw zijde met je handpalm naar voren. Langzaam het heffen van de arm totdat het parallelle met je hoofd. Lagere en herhaal 10 keer en dan strek de andere kant. Geef uw borstbeen gebied meer van een stuk door te draaien aan je handpalmen naar je lichaam als u hen omlaag uitbreiden. Met handen draaide naar binnen, reach terug zo ver als je kunt, houden je ellebogen licht gebogen. Houd voor een telling van 10 en langzaam terug naar de kant van uw lichaam. Herhaal 10 keer.

Stabiliteit bal oefeningen

Met behulp van een stabiliteit bal oefeningen borst-versterking verlicht de druk van op de vloer liggen en eigenlijk verhoogt de intensiteit van de oefening omdat je moet gaan van andere kern spieren om uw evenwicht te handhaven. Volgens de American College of Sports Medicine, kunt u achterwaarts liggen over de bal te geven uw borstspieren een goed stuk. Het uitvoeren van crunches op de bal en evenwicht van je rug op de stabiliteit bal terwijl vrije gewichten op te heffen. Doen uw oefeningsroutines op een stabiliteit bal kunnen nuttig zijn voor revalidatie na een borst spierspanning, te bouwen uithoudingsvermogen en kracht alsmede over de verbetering van alle functionele dagelijkse activiteiten.


gerelateerde artikelen