Verhoogt drinkwater de symptomen van zure terugvloeiing?

March 1

Verhoogt drinkwater de symptomen van zure terugvloeiing?

De zure terugvloeiing is een aandoening die optreedt wanneer maagzuur terug in de slokdarm stroomt en een branderig gevoel veroorzaakt, zuurbranden genoemd. Normaal gesproken houdt een gespierde klep genaamd de onderste oesofageale sluitspier, of LES, maagzuur in de maag. Zure reflux treedt op wanneer de LES te vaak opent of niet strak genoeg sluit. Drinken van veel water kan helpen verminderen van symptomen van zure terugvloeiing.

Water en zure terugvloeiing

Drinkwater helpt neutraliseren en spoelen van maagzuur dat in de slokdarm heeft mengsel. Als je zure reflux, drink minstens zes tot acht glazen water elke dag voor de maaltijd. Vermijd drinking water tijdens de maaltijd tijd omdat dit zure reflux symptomen kan verergeren. Vermijd het drinken van op smaak gebrachte water, alcohol en cafeïnehoudende dranken zoals koffie en thee. Deze dranken kunnen verergeren de symptomen van zure terugvloeiing.

Water en maaltijden

U moet een omgeving van zure maag verteren voedsel. Wanneer je water met maaltijden drinkt, wordt maagzuur gewoonlijk verdund, wat leidt tot een onvolledige vertering van voedsel. Onverteerd voedsel kan blijven langer in uw maag, die zure reflux symptomen kan verhogen. Drinkwater met maaltijden ook vult over uw maag, waardoor de spier van de LES te openen en toestaan van maaginhoud in de slokdarm lekken.

Op smaak gebrachte Water en zure terugvloeiing

Op smaak gebrachte water bevat toegevoegde natuurlijke en kunstmatige smaken, zoetstoffen, vitamines en mineralen. De meeste mensen drinken op smaak gebrachte water als een gezonder alternatief voor koolzuurhoudende dranken. Meer symptomen van zure terugvloeiing kunnen optreden wanneer u op smaak gebrachte water drinken. Kunstmatige aroma's en andere additieven in op smaak gebrachte water kunnen irriteren je maag en slokdarm. Drink zuiver water in plaats van op smaak gebrachte water.

Behandeling

U kunt voorkomen dat zure reflux symptomen door wijziging van verschillende voeding en levensstijl factoren. Vermijd of beperk de consumptie van levensmiddelen die de slokdarm en de maag irriteren. Deze voedingsmiddelen bevatten citrusvruchten, citrus sappen, tomaten, producten op basis van tomaten, chocolade, pepermunt, knoflook, uien, kruidig en vettig voedsel. Voorkomen of beperken van cafeïnehoudende dranken, koolzuurhoudende dranken en alcohol. Kleine frequente maaltijden in plaats van grote maaltijden eten en Vermijd liggen direct na een maaltijd. Vermijd het eten vlak voor bedtijd. Hef het hoofd van het bed 4 tot en met 6 inch met blokken om te voorkomen dat nachtelijke terugvloeiing. Gewicht verliezen als je zwaarlijvig bent omdat abdominale obesitas zure terugvloeiing verergert.


gerelateerde artikelen