Kan ik nemen Valeriaan met Alcohol?

October 26

Kan ik nemen Valeriaan met Alcohol?

Als u last van angst of slapeloosheid heeft, kan u wilt kruidenremedies proberen voordat ik overga tot zware medicijnen. Valeriaan is voedingssupplement vaak gebruikt ter verlichting van de symptomen van angst en slapeloosheid te voorkomen. Dit kruid heeft kalmerende effecten, die de kalmerende effecten van alcohol kunnen verhogen. Het is het beste om te voorkomen dat Valeriaan tijdens het nuttigen van alcohol. Raadpleeg uw gezondheidszorg arts voordat u valerian toevoegt aan uw dieet, als het met andere medicijnen en stoffen communiceren kan.

Valeriaan

Tweede eeuw Griekse en Romeinse beschavingen gebruikt de wortels van Valeriaan als een slaap steun. In de 16e eeuw, werden Valeriaan wortels ook gebruikt als een behandeling te verlichten van zenuwen, beven, hoofdpijn en hartkloppingen, volgens de National Institutes of Health. Vandaag, Valeriaan wortels zijn gedrukt en verfilmd extract of thee. Hoewel verder onderzoek worden gedaan moet op wat zijn de oorzaken precies Valerianus de effecten op de hersenen, uitleggen de National Institutes of Health dat het is waarschijnlijk te wijten aan de Valeriaan effect op het verhogen van de hoeveelheid GABA, of gamma-aminoboterzuur, in je hersenen. GABA heeft een directe invloed op de stemming en een kalmerende effect. Valerian ook remt het enzym dat natuurlijk uw lichaam van GABA bevrijdt.

Alcohol

Gelijkaardig aan Valeriaan, alcohol invloed op de hoeveelheid GABA in je hersenen. Alcohol is sterker dan de Valeriaan en zorgt ervoor dat je hersenen om hogere bedragen van GABA. Het produceert ook kalmerende effecten op je zenuwen, die is waarom uw motorische vaardigheden van intoxicatie kunnen worden aangetast. Drugs.com stelt dat matig alcoholgebruik is twee drankjes of minder per dag voor mannen en één glas of minder per dag voor vrouwen. Deze hoeveelheid alcohol kan uw cardiovasculaire gezondheid ten goede komen. Echter, meer dan deze dosis kan nadelige gevolgen hebben voor je hart, hersenen, lever en geheugen. Als u stroomuitval of op korte termijn geheugenverlies van uw alcoholgebruik ondervindt, verlaagt u uw inname tot permanente schade aan uw gezondheid te voorkomen.

Interactie

Valeriaan kan het verhogen van de effecten van kalmerende drugs en alcohol is geen uitzondering. Valeriaan in combinatie met alcohol kan leiden tot ernstige slaperigheid, op korte termijn geheugenverlies en vertraagde motorische vaardigheden. Zelfs met matige inname, kan koppelen van alcohol met Valeriaan afbreuk doen aan uw oordeel en coördinatie en leiden tot gevoelens van vermoeidheid en depressie. Uw mentale alertheid en focus kunnen ook worden aangetast. Spreken met uw arts voordat u koppelt valerian met een medicijn dat invloed op de hoeveelheid GABA in je hersenen of kalmerende effecten veroorzaakt.

Waarschuwing

Hoewel over het algemeen veilig, kunnen de bijwerkingen van Valeriaan bevatten verhoogde angst en slaapproblemen. Net als bij alcohol, de Universiteit van Maryland Medical Center waarschuwt dat u moet Vermijd het gebruik van Valeriaan als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Bovendien kan langdurig gebruik van alcohol leiden tot schade aan de hersenen en uw risico voor leverziekte en bepaalde hart-en vaatziekten verhogen. Deze om problemen te vermijden, u moet spaarzaam gebruik van Valeriaan en alcohol alleen en nooit in combinatie met elkaar.


gerelateerde artikelen