Baby hyperactiviteit

October 20

Baby hyperactiviteit

Sommige baby's zijn hoger onderhoud dan anderen. Terwijl sommige zijn gewoon inhoud aan liggen in hun kribben of schommels en kijken naar de wereld gaan, anderen zijn veeleisende en behoeftige vanaf dag één. Ze moeten voortdurend worden verplaatst en verveeld met hun omgeving kunnen lijken op een vroege leeftijd die deze baby's kunnen worden aangeduid als "hyperactief."

Symptomen van zuigeling hyperactiviteit

Volgens de kinderarts Dr Sears, auteur van meer dan 30 boeken over pediatrische geneeskunde en een associate klinisch hoogleraar kindergeneeskunde aan de Universiteit van Californië, Irvine, School of Medicine, is hyperactiviteit bij een zuigeling of peuter niet een stoornis, maar een beschrijving. TDIT zijn de baby's die vaak verschijnen rusteloos en lijken te hebben een motor die niet is afgesloten, en die kan niet gaan zitten nog voor een maaltijd of zelfs een snelle foto. Volgens «««Health.org, hyperactieve baby's voortdurend verplaatsen, vaak huilen, hebben moeite slapen en moeten altijd en neer worden bewogen. Velen hebben de koliek. Sommige baby's ontgroeien deze symptomen, terwijl anderen deze gedragingen in hun peuter en de vroege kinderjaren blijven.

Instelling

Een kind dat hyperactief is in sommige situaties verschijnt verschijnen dus niet in anderen. Een hoog-energetische baby die wordt geplaatst in een kamer met volgzaam, gereserveerde kinderen van zijn leeftijd lijkt hyperactief in vergelijking. Ook kan je baby rustig te spelen in het comfort van zijn eigen huis maar worden overstimulated en rusteloos met een groep van vreemden.

Oorzaken

Er is geen enkele reden van hyperactiviteit bij zuigelingen. De meest voorkomende oorzaak van hyperactiviteit bij baby's en kinderen is echter genetica. Een baby met een ouder die is gediagnosticeerd als zijnde hyperactiviteit aandachtstekort (ADHD) heeft een 25 procent kans op deze aandoening te erven. Blootstelling aan toxische stoffen en hersenletsel kan ook hyperactiviteit veroorzaken.

Outlook

Volgens Dr Sears is de term "hyperactief" niet een negatief etiket. Onderscheid te maken tussen een normaal actieve baby en een hyperactieve is alleen een oordeel oproep. Zelfs als u gelooft dat uw drukke baby hyperactief is, dat betekent niet hij zal worden op deze manier dragen dit label voor eeuwig, of dat hij zal ooit worden genoemd hyperactief door een arts of school psycholoog. Deze term alleen beschrijft hoe uw kind zich gedraagt, bij een bepaalde beweging, vanzelf het goed of slecht is.

Diagnose

Hoewel zuigelingen hyperactiviteit niet altijd een voorspeller van aandachtstekort hyperactiviteit is, is het mogelijk dat een baby's gedrag in de kindertijd blijven zal. Volgens Consumer Reports, zijn kinderen met ADHD meestal gediagnosticeerd in de vroege basisschool, aangezien de problemen duidelijker geworden als ze stil zitten en concentreren.


gerelateerde artikelen