Is het slecht om werk uit wanneer u ziek bent?

October 17

Is het slecht om werk uit wanneer u ziek bent?

Het is niet per se slecht uit te werken wanneer u ziek bent, maar het kan in bepaalde omstandigheden. Het hangt af van wat de oorzaak van uw ziekte. De algemene regel voor de uitoefening is verschillend voor de gewone verkoudheid en allergieën dan het is voor de griep, koorts, misselijkheid, bijvoorbeeld. Het hangt ook af van hoe je je voelt. U hebt mogelijk niet de energie voor zelfs een matig training, in welk geval u kunt u oefening helemaal overslaan.

Koude, allergieën en hoofd symptomen

U kunt een matige training doen als u bent ziek van de verkoudheid, allergieën of andere symptomen die invloed hebben op je hoofd, zo lang als de symptomen niet een koorts omvatten. Als u denkt omhoog uit te oefenen, is het niet slecht om het uit te werken, hebt u een verstopte neus, waterige ogen of andere koud of anti-geïnduceerde symptomen. Hoewel uitwerkend niet uw koude maken of allergieën elk sneller verdwijnen, niet het erger maken of verlengen van uw ziekte. Stok om te matigen van de activiteit, zoals wandelen, en verminderen uw trainingsbelasting gewicht met 25 procent te geven uw lichaam een pauze tijdens haar ziekte.

Griep Symtpoms

Als je ziek van symptomen die lijken op de griep of anders raakt onder je nek, je beter bent af uw training overslaan. Uw immuunsysteem is al zwak, dus je lichaam al uw energie moet te herstellen. Uitwerken, kan dat proces vertragen. Symptomen die rest vereisen zijn pijnlijke spieren, koorts, vermoeidheid, gezwollen klieren en misselijkheid. Met name Vermijd krachttraining hebt u de griep, omdat uw lichaam is al zijn energie gebruik ter bestrijding van het virus af. Tillen gewichten kunt maken van uw immuunsysteem minder efficiënt en zelfs u zieker dan u al bent.

Gemeenschappelijke hoffelijkheid

De verkoudheid is besmettelijk, een overweging als u beslist te nemen jou naar de sportschool. Een koude virus, dat je lichaam na het invoeren van uw neus of mond infecteert, kan verspreiden als u niest, hoest of zelfs praten. Het ook verspreidt zich kiemen met de hand wanneer je iemand of iets--zoals een halterbank of machine aanraken. De kiemen blijven hangen en besmetten anderen als ze hun ogen, mond of neus aanraken na het aanraken van de germy machine. Mensen te waarschuwen dat u verkouden, en zich onthouden van het niezen en hoesten op collega sportschool leden.

Overwegingen

Uw algehele conditie is not gonna duikvlucht alleen omdat je een paar dagen mist of zelfs weken, van uit te werken. Zolang u consistent in uw workouts waren, maken ontbrekende sessies om te herstellen van de ziekte niet te veel van een verschil. Wanneer u bent goed genoeg om verder uw work-outs te doen langzaam en voorzichtig terug in de routine te krijgen. Houd uw eerste week van oefening op een gematigd niveau wanneer u hervatten en langzaam tot uw gebruikelijke intensiteit de komende week of twee stijgen. Nooit werken als u een koorts hebt, als doen dus in zonnesteek en nier falen, resulteren kan vooral als je koorts hoger dan 100 graden Fahrenheit is.


gerelateerde artikelen