Soorten gezicht Lasers

July 19

Soorten gezicht Lasers

Overzicht

Facial lasers gebruiken balken van geconcentreerde licht te verwijderen dode, beschadigde of verkleurde huid en onthullen nieuwe, ongeschonden huid in de behandelde oppervlakten. Ook wel "huid resurfacing," gezicht laserbehandeling wordt uitgevoerd door leden van de Amerikaanse maatschappij van Plastic Chirurgen, terwijl de lasers zelf zijn goedgekeurd en gecontroleerd door de Food & amp; Drug Administration. Facial lasers worden gebruikt voor het verwijderen van rimpels, beschadiging door de zon, gezichtshaar, roodheid, zichtbare aderen, pigment in de huid, tattoo inkt en nog veel meer.

Hair Removal Lasers

Hair removal lasers Voorkom ongewenste haargroei overal op het gezicht. Ze gebruiken een snelle pols van warmte die uw huid passeert en stopt de follikels onder haar produceren. De behandeling werkt het beste wanneer de laser de follikels tijdens een actieve groeifase vangt; mogelijk moet u meerdere office bezoeken om dat alle uw follikels zijn behandeld tijdens deze fase.

Ablatieve Lasers

Ablatieve lasers verwijderen van lagen van de huid die vlekken, littekens of rimpels bevatten. De laser maakt gebruik van kooldioxide schil weg lagen van de huid, werkt dieper in het gezicht tot de onvolkomenheden zijn verwijderd. Ook wel "laser resurfacing" of "laser peeling" genoemd, kunt het proces van de ablatieve laser ook verwijderen sommige gevolgen van beschadiging door de zon, namelijk de donkere vlekken van huid genaamd "zonnevlekken."

Gefractioneerde Lasers

Gefractioneerde lasers gebruiken een soortgelijke benadering ablatieve lasers. Ook gebruiken ze kooldioxide te verwijderen van de huid onvolkomenheden, maar de laserstralen zijn microscopische in grootte, gericht op niet meer dan 20 procent van het gezicht per behandeling sessie. De laserstralen dringen diep in de huid, de sloop van oude weefsel en het stimuleren van de productie van nieuwe, gezonde weefsel. Het idee is dat de omliggende niet-behandelde huid kan helpen de beschadigde cellen sneller genezen, vandaar de minimale oppervlakte bedekt bezoek. Vanwege de regeneratieve effecten, gespreide laserbehandeling wordt ook wel genoemd "laser huidverjonging."

Niet-ablative Lasers

Terwijl ablatieve lasers eigenlijk verwijderen van lagen van de huid van het gelaat, verwijderen niet-ablative lasers niet om het even welk van uw weefsel. De intense laserstraal doordringt ver onder de opperhuid, bevordering van de groei van nieuwe collageen-rijke huid. Gestimuleerd door de laser, begint de huid te regenereren zelf, wat resulteert in zachtere, meer jeugdige huid. Dit type van behandeling wordt het vaakst gebruikt over verschillende office bezoeken te verminderen van de verschijning van rimpels en littekens.

Pigment Removal Lasers

Ook genaamd Q-switched lasers, pigment verwijderen lasers breken ongewenste pigment in de huid, het na verloop van tijd te verspreiden. Ze kunnen worden gebruikt voor verwijderen van tatoeages of behandeling van gepigmenteerde laesies op de huid. Deze krachtige lasers worden gebruikt in zeer korte, hoog-energetische uitbarstingen. Elke burst breekt een beetje pigment, die vervolgens wordt verwijderd door uw witte bloedcellen.

Vasculaire Lasers

Vasculaire lasers worden gebruikt voor de behandeling van zichtbare aderen. Meestal gebruikt voor de behandeling van spataderen op de benen, kunnen deze lasers ook worden gebruikt voor de behandeling van rode vaartuigen en haarvaten op het gezicht. Intens pulsen van licht zijn gericht op de problemen ter plaatse; afhankelijk van de sterkte van de laser, kan de behandeling van de ader roodheid na verloop van tijd verminderen of helemaal vernietigen.


gerelateerde artikelen