De juiste manier te gebruiken van een kussen voor lendensteun

April 26

Lendensteun kussens helpen verlichten pijn in de onderrug te ondersteunen--waardoor de wervelkolom te blijven in een natuurlijke positie, wanneer zittend of liggend op de rug. Ondersteuning kussens zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder een aantal met traagschuim. De vorm van het kussen ligt langs de innerlijke curve van de wervelkolom te bieden constante steun, terwijl de rustplaats van de onderrug. De kussens zijn lichtgewicht voor gemakkelijk reizen. Vergadering voor lange perioden zonder lendensteun kan de spieren gespannen en kramp veroorzaken. Individuen met lumbale schijf problemen zal ervaren pijn in de onderrug, evenals pijn onderaan de benen, volgens de Mayo Clinic.

Stap 1

Shop rond voor de lendensteun kussen, proberen merken met verschillende types van innerlijke schuim. Het kussen in een stoel, plaatsen om te bepalen als de pasvorm comfortabel is. Kijk voor functies zoals een wasbare hoes, voor gemak.

Stap 2

Koop meerdere lendensteun kussens. Laat één op een favoriete stoel in het huis, één in de auto, en een ander op kantoor. Dit zorgt voor een minder ding om te dragen tijdens het dagelijkse pendelen. Het verhoogt ook de mogelijkheid van het gebruik van het kussen, omdat het is direct beschikbaar.

Stap 3

Plaats de lumbale hoofdkussen verticaal in de stoel. Het kussen moet rusten in de kleine van de rug te houden van de normale curve van de wervelkolom. Voor het beste resultaat, zitten in een stoel met een stevige ondersteuning. Wanneer zit voor langere tijd, naast de lumbale kussen, plaats voeten op een klein krukje te helpen verlichten van de extra stress op de rug, zoals voorgesteld door het National Institute of Neurological Disorders en beroerte.

Stap 4

Gebruik het kussen voor lendensteun in de auto, met name voor reizen die langer dan 15 minuten. Zenuwpijn die naar beneden van de benen tijdens het rijden reist is gebruikelijk voor individuen met rugletsels. De lendensteun Hoofdkussen helpt verlichten van de pijn in de benen en in de rug.

Stap 5

Op de rug liggen, wanneer slapen, voor beste lendensteun. Verheffen de knieën en stutten hen met een paar gewone kussens zal helpen verminderen de druk op de lagere rug, Staten wervelkolom-Health.nl. De kussens kunnen worden verschoven naar tussen de knieën, bij het slapen op de kant.

Stap 6

Reizen met de lendensteun kussen, vooral als vliegen of het nemen van andere interlokale wijzen van vervoer. De reis kan worden comfortabeler, omdat het gebruik van een kussen voor lendensteun.

Wat die u nodig hebt

  • Kussen voor lendensteun

gerelateerde artikelen