Hoe aan te pakken van een envelop voor een peuter & bovenliggende

October 25

Hoe aan te pakken van een envelop voor een peuter & bovenliggende

Bij de planning van het perfecte feest, zijn alle details belangrijk--van het thema van het evenement op de manier dat u de enveloppen adresseren. Een envelop adresseren aan meer dan één persoon kan zelfs de meest bedreven gastvrouw problemen. Bijvoorbeeld, als u wilt een envelop adresseren aan zowel zijn ouders als een kleuter, kunt u benieuwd over de volgorde van de namen en of u moet gebruik maken van een titel voor het kind.

Stap 1

Schrijven van het bovenliggende element titel--Mrs., Mr.-- en zijn eerste en laatste namen op de uiterlijke-- en innerlijke, indien van toepassing--envelop eerste: Mr. John Smith. Als de mededeling is niet formeel, maar twee enveloppen bevat, laat af van de persoon titel op de binnenste enveloppe: "John Smith."

Stap 2

Schrijf een titel voor de peuter onder de naam van het bovenliggende element op de buitenste enveloppe, als geen innerlijke envelop ontbreekt niet. Als een innerlijke envelop aanwezig is, alleen de naam van het bovenliggende element op de buitenste enveloppe schrijven en opnemen van de peuter naam op de binnenste enveloppe. Schrijf "Miss" voor de titel als de peuter een meisje. Schrijf "Master" voor een mannelijke jongere. De titel van "Master" wordt vaak gebruikt voor jongens onder de leeftijd van 13; u kunt de titel, weglaten indien gewenst.

Stap 3

Schrijven van de peuter voornaam na de titel: "Miss Jenna," "Master Kevin," of "Kevin."

Stap 4

De rest van de envelop adres zoals u gewend bent--straatnaam, stad, provincie en postcode.

Waarschuwingen

  • Voor een formele uitnodiging, Vermijd bijnamen.

Tips

  • Meisjes jonger dan 18 jaar worden altijd behandeld als "Miss."
  • Titel altijd meerdere meisje peuters als "Mist." Titel meerdere jongen peuters als "Heren" als u wilt opnemen van de titel.
  • Namen van meerdere kinderen moeten worden weergegeven in de volgorde van hun leeftijden--oudste eerst.

gerelateerde artikelen