Jeugd honkbal Warmup boren

May 18

Jeugd honkbal Warmup boren

Overzicht

Wanneer het spel tijd, u willen ervoor zorgen dat al uw spelers op elke positie omhoog worden losgemaakt en klaar om te nemen het veld--die is waar warming-up oefeningen komen. Naast het krijgen van het bloed stroomt, helpen warming-up oefeningen je spelers focus op de fundamenten van het spel net voordat de eerste worp wordt gegooid.

Werper warming-up cirkels

Voor uw werper is het essentieel om zijn arm opgewarmd voordat hij aan het hoofd uit naar de heuvel. Echter kan met hem werpen praktijk standplaatsen grenzen het aantal standplaatsen hij gooien tijdens het spel. Probeer in plaats daarvan warming-up cirkels. Hebben uw werper met zijn benen meer dan schouderbreedte uit elkaar staan. Houd een 5 pond halter in zijn pitching hand en hebben hem bij de taille, waardoor zijn pitching arm te hangen los bukken. Hij moet dan maken grote cirkels met zijn pitching arm, 10 grote cirkels met de klok mee en dan 10 tegen de klok in. Terwijl nog gebogen, hebben hem het gewicht verheffen boven het hoofd en het swing terug door zijn benen 10 keer. Ten slotte, hebben hem swing het gewicht zijdelings voorkant van zijn lichaam te voltooien de warming-up-boor.

Rond de wereld Infield boren

Uw infield mentaal klaar om de verdediging spelen duurt slechts een paar minuten van warming-up, maar het kan hen voor speeltijd gefocust blijven helpen. Uw startende spelers gaan op hun infield-posities, met uitzondering van de werper te hebben. Raak of rol een bal naar het tweede honkman, die vervolgens het naar de derde honkman gooit. Hij gooit het naar de eerste honkman, die het onmiddellijk naar de catcher gooit. De catcher gooit het vervolgens naar de korte stop, die de bal daalt. Doe deze oefening meerdere keren, dan schakelen en sloeg de bal naar de derde honkman, die begint een reeks gooit "rond de hoorn." De derde honkman gooit naar de tweede honkman, die gooit naar de eerste honkman, die het de catcher gooit. De bal totdat rond de hoorn voor verschillende pasjes spelers zijn opgewarmd. Hebben spelers focus op goede vorm en nauwkeurige gooit.

Emmer boor

Deze boor krijgt uw spelers harten pompen en bloed stroomt om hen te helpen opwarmen voordat het spel. Één speler op het eerste honk met een emmer en al je andere spelers op de korte stop-positie één bestand in het outfield rijtje heb. Een grond bal aan de eerste speler in lijn en hebben hem snel het gooien van de bal naar het eerste honk, alsof hij probeerde te gooien uit een loper. Zodra de eerste honkman de bal vangt, heb hem laten vallen in de emmer en lopen naar de korte stop-lijn. Hebben de korte stop die gewoon gooide uitvoeren naar het eerste honk de volgende bal te vangen. Herhaal de boor totdat alle spelers hebben doorgemaakt de regel ten minste een paar keer.


gerelateerde artikelen