Vlees te vermijden tijdens de zwangerschap

December 15

Terwijl u zwanger bent, is goede voeding nodig voor je baby te ontwikkelen de veiligheid van de voedingsmiddelen die je verbruikt kan echter ook gevolgen hebben je baby's ontwikkeling. Als gevolg van hormonale veranderingen hebben zwangere vrouwen een hoger risico o aanbestedende voedsel overgedragen ziekten, waardoor het voor hen om te controleren de soorten levensmiddelen die zij om redenen buiten enkel hun voedingswaarde consumeren van cruciaal belang.

Rauw vlees

Vermijd etend rauw of onvoldoende verhit vlees, zoals rund- en pluimvee, tijdens de zwangerschap, inclusief rauwe gevogelte dat vooraf gevulde is geweest. Deze vlees dragen het risico van besmetting met salmonella, colibacteriën en toxoplasmose. Uw kind kan worden besmet met toxoplasmose terwijl u zwanger bent, die kan leiden tot blindheid of schade aan de hersenen. Om dit te voorkomen, door uw vlees grondig te koken. Niet alleen vertrouwen op de verschijning van het vlees--Controleer altijd de inwendige temperatuur met een thermometer van het vlees.

Vleeswaren

Zwangere vrouwen zijn 20 keer meer kans te contracteren listeria, een bacterie die kunnen de placenta kruis en leiden tot een miskraam; voortijdige levering; doodgeboorte of neonatale dood; en infectie of vergiftiging van het bloed van de foetus. Deze bacteriën kunnen besmetten deze soorten vleeswaren en dus moeten worden gegeten met de nodige voorzichtigheid, als u zwanger bent. Als u besluit om te eten van vleeswaren, opwarmen het vlees tot het punt waar ze zijn stomen of bereiken van 165 graden Fahrenheit.

Pate en lever

Gekoelde en niet gepasteuriseerde pate en vlees spreads kunnen ook de listeria bacterie bevatten, en moeten worden vermeden tijdens uw zwangerschap. Als u eten pate tijdens de zwangerschap wilt, zijn ingeblikte pate of pates die plat-veilig zijn veilig om te eten. U moet ook vermijden het eten van grote hoeveelheden lever tijdens uw zwangerschap. Lever is rijk aan vitamine A, en hoge niveaus van vitamine A kan leiden tot aangeboren afwijkingen gevonden.

Schaal-en schelpdieren

Rauw en onvoldoende verhit vis kan bevatten bacteriën en parasieten, en moet worden vermeden tijdens uw zwangerschap. Vis die hoge niveaus van kwik bevatten moeten volledig worden vermeden tijdens de zwangerschap, met inbegrip van marlijn, zwaardvis, haai, koningsmakreel en tonijn. Gerookte vis--de soorten gevonden in de deli-sectie--listeria kan bevatten, en moet worden vermeden tenzij gekookt grondig. Wees voorzichtig bij het eten van lokaal gevangen vis zoals bluefish, snoek en forel, aangezien deze vis kan worden blootgesteld aan industriële verontreinigende stoffen. Neem contact op met de Environmental Protection Agency om te bepalen of vis uit uw omgeving veilig om te eten, stelt de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap.


gerelateerde artikelen