Hoe krijg ik slanker vingers

December 4

Hoe krijg ik slanker vingers

Als je lang voor slanke, elegante handen, zijn er een paar dingen die u doen kunt om je vingers slanker. Individuen zetten op gewicht op verschillende delen van het lichaam op basis van het lichaamstype. Sommige mensen hebben slanke vingers, ook al zijn ze overgewicht. Anderen, zoals mesomorphs, neiging om gewicht leggen op overal, zelfs in de vingers, en endomorphs de neiging om korte, dikke cijfers. Hoewel ter plaatse verlaging niet werkt, wordt het verlies van het gewicht van de totale slims onderaan vingers. Een andere beklaagde veroorzaakt vette vingers is veroorzaakt door een gebrek aan hydratatie of een hoog-natrium dieet waterretentie. Behoud van een gezonde levensstijl, kan met inbegrip van een schoon dieet en lichaamsbeweging u helpen om de slanke vingers die u wenst.

Stap 1

Hoe krijg ik slanker vingers

Schoonmaken van uw eetgewoonten. Bereid uw maaltijden met hele voedsel in hun meest natuurlijke vorm. Eet hele granen zoals brood en pasta, groenten, fruit, magere melkproducten, mager vlees, vis, eieren en sojabonen. Onbewerkte natuurlijke voedingsmiddelen consumeren helpt u vollediger langer terwijl het eten van minder calorieën aids in gewichtsverlies.

Stap 2

Hoe krijg ik slanker vingers

Maak een calorie-tekort. Schrijf alles op wat je eet in een dagboek voedsel of een online gewichtsmanagement-programma gebruiken. Bijhouden van uw eetgewoonten voor een paar dagen om te zien van het gemiddelde aantal calorieën die je eet. Aftrekken van 500 naar 750 van dit nummer om te berekenen hoeveel calorieën je nodig hebt per dag een tot twee pond per week verliezen.

Stap 3

Hoe krijg ik slanker vingers

Bezuinigen op zout. Smaak van uw voedsel in plaats daarvan met kruiden, specerijen, vruchten of groenten. Vermijd hoge-natrium specerijen zoals soja saus en salade dressings. Zoutarm recepten voor het bereiden van smakelijke maaltijden met minder zout gebruiken.

Stap 4

Hoe krijg ik slanker vingers

Drink meer water. Blijf gehydrateerd met een minimum van 8 ounce acht kopjes water per dag om te elimineren extra gewicht toe te schrijven aan waterbehoud.

Stap 5

Groeien je nagels lichtjes langer je vingers een slanker uiterlijk geven. Houd je nagels goed gemanicuurde en licht of naakt poetsmiddelen gebruiken om te helpen verlengen de look van uw vingers.

Stap 6

Deelnemen aan cardiovasculaire oefening vijf dagen per week verbranden calorieën te helpen extra gewicht werpen. Joggen op de loopband, fiets buiten of een aerobicsklasse nemen. Een paar dagen van hoge intensiteit intervallen zoals gedurende twee minuten joggen en wandelen gedurende twee minuten toe te voegen verscheidenheid omvatten.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe dieet of oefening regime.

gerelateerde artikelen