Problemen met de spijsvertering met een 2-jarige

August 1

Problemen met de spijsvertering met een 2-jarige

De meeste jonge geitjes zal problemen ondervindt spijsvertering op een bepaald punt tijdens de kindertijd. Problemen met de spijsvertering in een 2-jarige vaak alleen kleine ongemak veroorzaken en ben niet meestal veroorzaken voor alarm. Echter verklaart sommige spijsvertering problemen kunnen vereisen zorg van een arts, kinder ziekenhuis van Wisconsin.

Zure terugvloeiing/GERD

Gastro-oesofageale reflux of zure reflux is een veelvoorkomend spijsverterings probleem bij baby's. Het treedt op wanneer de maaginhoud reizen back-up in de slokdarm. Zure terugvloeiing die, voorbij het eerste jaar van het leven voortduurt kan het signaal van een meer ernstige aandoening genoemd van de gastro-oesofageale refluxziekte. Symptomen van ziekte van de Terugvloeiing in een 2-jarige kunnen zijn zuurbranden, frequente regurgitatie of voedsel verplaatsen van de maag tot de mond, hoesten, piepende ademhaling, misselijkheid en prikkelbaarheid.

Over-the-counter producten die zuurproductie kunnen verlichten, kan uw arts voorstellen. Recept maagzuur rechtsmiddelen, met inbegrip van H-2-blokkers, zoals cimetidine of protonpompinhibitoren, zoals omeprazol, kunnen ook worden voorgeschreven in doseringen die geschikt is voor een kind.

Lactose problemen

Twee-jarigen die lactose intolerant zijn wellicht gas, opgeblazen gevoel, krampen en andere problemen met de spijsvertering ongeveer 30 minuten na het consumeren van voedingsmiddelen of dranken die lactose bevatten rapporten kinder ziekenhuis van Wisconsin. Lactose is een suiker in zuivelproducten opgenomen. Gebrek aan een enyzme bekend als lactase lactose-intolerantie veroorzaakt.

Spijsverterings problemen in verband met lactose-intolerantie bij jonge kinderen kunnen worden opgelost door het elimineren van melk, ijs, en verzachten kazen zoals kwark. Houd er rekening mee dat hij dagvergoeding inname van calcium aanbevolen voor een 2-jarige 500 milligram is. Lactose vrije melk behoudt alle andere ingrediënten van gewone melk, met inbegrip van calcium. Nemen over-the-counter lactase voor elke maaltijd ook een peuter helpen kunt digest voedingsmiddelen die lactose bevatten.

Diarree

Diarree kan veroorzaken buikpijn, krampen en opgeblazen gevoel. Verschillende voorwaarden--met inbegrip van bacteriële infecties, zoals keelontsteking, virale infecties zoals de gewone verkoudheid en eventueel allergieën--kunnen leiden tot diarree. Drinken van veel water zal helpen vervangen van verloren vloeistoffen en voorkomt uitdroging. Uw arts kan antibiotica voorschrijven als een bacteriële voorwaarde de bron van diarree is.

Ongeveer 6 tot 8 procent van de kinderen jonger dan 5 hebben voedselallergie, volgens de Mayo Clinic. Weten wat voedsel te vermijden die mogelijk de oorzaak van diarree is misschien wel de beste cursus van actie. Ook voedseletiketten zorgvuldig te lezen.

Levensstijl samenhangende factoren

Te snel eten en overeten kunnen negatief effect spijsvertering. Moedig uw kind aan zijn voedsel kauwen. Een voedzaam dieet, dat meestal fruit, groenten, gehele korrels en mager bronnen van vlees omvat kan helpen voorkomen gemeenschappelijke problemen met de spijsvertering in de eerste plaats, verklaart KidsHealth.org, een website die is gepubliceerd door de Nemours Foundation.


gerelateerde artikelen