Hoe werkt een elektronische medische dossiers?

May 15

Creëren van een elektronische medische Record

Wanneer een individu gaat naar de dokter voor een bepaalde voorwaarde of zorg, is een medisch dossier aangelegd met informatie, zoals de persoonlijke en sociale geschiedenis, een fysieke, notities gemaakt door de arts, overleg, lab of afbeelding resultaten van andere zorgverleners enzovoort.

Informatie wordt getypt in een indeling zoals een elektronische medische record; papierloze records die gezondheidszorg en medische informatie net als papieren medische dossiers bevatten, maar nemen veel minder ruimte en zijn beschikbaar in elektronische formaten, waardoor ze toegankelijk via Palm Pilots, Internet gebaseerde en veilige databanken en geautomatiseerde netwerken die verbinding van arts kantoren, ziekenhuizen en klinieken maken.

Opslaan van gegevens

Gegevens worden opgeslagen in geautomatiseerde netwerken en databanken. Dergelijke gegevens is getypt in de computer door gezondheidsinformatie of medisch dossier personeel en opgeslagen in een willekeurig aantal medische softwaresystemen toegankelijk door zorgverleners over de hele wereld. De software van de elektronische medische dossiers kunt ook artsen om te dicteren of typ gegevens in Tablet PC of Pocket-PC's die zijn geoptimaliseerd voor het medische veld.

Notities en recepten op patiënt zorg en behandelingen ingevoegd in het elektronisch medisch dossier van een patiënt in staat stellen artsen in andere locaties, Staten of landen toegang tot dergelijke informatie voor verbeterde patiëntenzorg en veiligheid.

Toegang tot informatie

Medische gegevens via de uitwisseling van de informatie toegankelijk voor ambulante faciliteiten, artsen en ziekenhuizen benaderen artsen dan via een toegewijd en veilig netwerk van leveranciers om informatie te delen. Het Department of Health and Human Services heeft onderzocht manieren om criteria voor de ontwikkeling van e-health records en gezondheid informatie uitwisseling platforms die handhaven van de veiligheid en vertrouwelijkheid voor patiënten.

Patiënten worden geïdentificeerd door codes of getallen die zijn toegewezen aan patiënt profielen, alsmede door naam, sofi-nummer of communicatie protocollen gebruikt door verschillende zorgverleners.

Web Browser Security

Zorgverleners kunnen toegang krijgen tot de database of het elektronisch medisch dossier van een patiënt door gezondheid netwerk uitwisselingen op bepaalde webbrowsers te bezoeken na het invoeren van gecodeerde wachtwoorden en gebruiker-ID's in het systeem.

Meeste zorginformatienetwerken ook bieden beveiligde socket lagen en encryptie-programma's die beveiliging en privacy in de meeste gevallen bieden, en sommige systemen vereisen zelfs biometrische identificatie van gebruikers, zoals vingerafdrukken of retinale scans.

Elektronische medische dossiers inschakelen van een constante en open nog veilige en vertrouwelijke uitwisseling van informatie tussen medische en gezondheidszorg providers die kunnen dekken en een scala aan specialiteiten en disciplines mix.


gerelateerde artikelen