Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Turnen?

May 26

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Turnen?

Turnen is een sport van toewijding, atletisch en vastberadenheid. Gymnasten train hard teneinde hun kracht, balans en flexibiliteit. Gymnasten heeft niet alleen de vruchten van het winnen van wedstrijden, maar zij profiteren van voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Oefening aanbevelingen

Deelname aan de gymnastiek helpt te voldoen aan de aanbevelingen van de oefening uiteengezet door de American Heart Association. De American Heart Association adviseert kinderen deelnemen aan 60 minuten lichaamsbeweging per dag. Volwassenen van 18 jaar en over ten minste vijf dagen per week in het 30 minuten van oefening moet deelnemen. Activiteiten moet matig intense betekenis oefening moet de deelnemer te breken van een zweet en verheffen hun hartslag veroorzaken. Turnen wordt beschouwd als matig intensieve lichamelijke activiteit.

Verhoogd gevoel van eigenwaarde

Een studie uitgevoerd door onderzoekers aan de Robert Wood Johnson Medical School hebben aangegeven dat kinderen die deelnemen aan lichaamsbeweging, met inbegrip van Turnen, zijn waarschijnlijk beter gevoel van eigenwaarde en self-efficacy. Gymnasten ook leren hoe te deel uitmaken van een team en instructies van anderen te nemen op een vroege leeftijd. Dit helpt hen om succesvol te zijn in de school voorbereiden en groeien tot succesvolle en verantwoordelijke volwassenen.

Ziektepreventie

Deelname aan gymnastiek kan helpen handhaven van een gezond lichaam, dat is de sleutel tot het voorkomen van vele kwalen van de gezondheid. Voorwaarden omvatten astma, kanker, obesitas, hart-en vaatziekten en diabetes. Wordt betrokken bij de gymnastiek moedigen helpt een gezonde levensstijl met inbegrip van regelmatige lichaamsbeweging en het eten van een goed uitgebalanceerd dieet. Gymnastiek helpt bevorderen van een gezond hart, longen, spieren en botten.

Levensstijl keuzes

Gymnasten leiden een drukke levensstijl, waardoor de kans op een gymnast betrokken te raken bij misdaad, drugs en alcohol gebruik. Gymnasten leren leven van de positieve en gezonde keuzes te maken. Gymnasten worden onderwezen op een vroege leeftijd dat het maken van slechte keuzes een negatieve invloed op hun carrières Turnen alsook met hun algemene gezondheid hebben kan. Betrokkenheid bij negatieve gedrag en middelenmisbruik kan versplinteren de hoop en de dromen van een gymnast.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is een belangrijk onderdeel van het zijn een gymnast. Flexibiliteit kan gymnasten flip, springen en manoeuvreren van hun lichamen in een verscheidenheid van verschillende manieren. Het is ook essentieel voor het behoud van een volledige scala van beweging als jonge gymnasten leeftijd. Flexibiliteit is ook belangrijk voor het voorkomen van blessures, zoals stammen en tranen van de spier.

Sterke en gezonde botten

Deelname aan gewicht dragen activiteiten--met inbegrip van Turnen--kan het ontwikkelen van sterke en gezonde botten. De Centers for Disease Control and Prevention geeft aan dat gewicht dragende oefeningen helpen bevorderen van de botdichtheid. Verhoogde botdichtheid is belangrijk voor het helpen van jonge individuen groeien. Als een gymnast leeftijden, zijn ze waarschijnlijk een daling van bot massa elk jaar ervaring. Opbouwen van sterke en gezonde botten terwijl jongeren kan helpen verminderen van de risico's van de ontwikkeling van osteoporose later in het leven.


gerelateerde artikelen