Home Remedies voor zwelling veroorzaakt door kiespijn

November 1

Home Remedies voor zwelling veroorzaakt door kiespijn

Zwelling veroorzaakt door een kiespijn vaak leidt tot een zwelling van het tandvlees rond de tand. Er zijn tal van home remedies voor het verminderen van de zwelling. Het is een goed idee, maar om te zien van een tandarts. Terwijl een huis remedie de zwelling verlichten kan, behandelen niet het van de oorzaak.

Warme compressie

"Natural Health" tijdschrift adviseert met behulp van warmte te verminderen zwelling. Een fles water vullen met warm water of genieten van een doek in warm water. Toepassen op de Wang waar het tandvlees is gezwollen. Laat het op ongeveer vijf minuten. Herhaal indien nodig.

Baking Soda & Water

Baking soda en water kunnen verminderen de zwelling, volgens de website van moeder natuur. Meng gewoon zuiveringszout in een beetje water om een pasta. Vervolgens met behulp van de vingers, toepassen op de gezwollen tandvleeslijn. Hierdoor zal bijdragen tot de mond reinigen en neutraliseren zure bacteriën. Poets je tanden na het gebruik van deze remedie.

Aloë Vera

Aloë vera is gebruikt voor honderden jaren. Aloë bevat verbindingen die kunnen vereenvoudigen van ontsteking en stimuleren van weefsel hergroei. Aloë zetten een vinger en het zachtjes te masseren op de gezwollen gebied. De Universiteit van Maryland die Medical Center zegt dat Aloë vera met andere medicijnen communiceren kan. Met uw gezondheid-zorgprofessional spreken alvorens deze oplossing te proberen.


gerelateerde artikelen