Schwinn 4-in-1 fiets pomp instructies

February 13

De Schwinn Air Driver 700 4-in-1 fietspomp gebruikt een interne omschakelklep om automatisch verschuiving tussen modi naaldventiel en fiets-ventiel. De vier functies omvatten vullen fiets banden uitgerust met Presta of Schrader afsluiters, oppompen van sportuitrusting en oppompen van banden van de auto met Dunlop ventielen met behulp van een messing conversie montage. Af en toe problemen met kleverige inwendige delen verwarren veel eigenaren, maar een eenvoudige moeilijke situatie meestal zet de pomp weer.

Presta ventielen

Stap 1

Verwijder de plastic dop van de stam van de klep op de band van de fiets. Bevestig het type klep. Presta ventielen hebben een tip van de plunjer gehouden gesloten door een cilindrische schroefdraad moer. Schrader ventielen hebben een plunjer binnen het ventiel openen die releases lucht wanneer gedrukt. Schroef de moer van de zuiger op Presta ventielen naar de top van de zuiger.

Stap 2

Draai de buitenrand van de van de Schwinn 4-in-1 pomp verstuiver tegen de klok in om de ring van de pomp. De twee pomp armaturen binnen het mondstuk--één harde kunststof ring en een rubberen klep montage uitlichten. Elke zijde van de kunststof ring past een overeenkomstige gezicht op de montage van de klep. Ene kant over het ventiel montage toont een cilindrische mondstuk en anderzijds een centrale zuiger.

Stap 3

De pomp voor Presta ventielen aanpassen door het invoegen van het cilindrische einde van de rubberen montage in de grootste zijde van de harde ring. Plaats van de vergadering terug in het mondstuk van de pomp, met het rubberen deel eerst invoeren, en rijg de buitenste ring weer op het mondstuk.

Stap 4

De pomp mondstuk glijden over het Presta-ventiel op de band en de vergrendeling hendel aan de achterkant van de pomp te verhogen.

Stap 5

Pak de handgreep van de pomp aan de onderkant van de pomp lichaam en trek aan de hendel helemaal uit. Druk de pomp greep snel drie keer goed plaats biedt aan de pomp interne klep. Het oppompen van de band, druk de vergrendeling hendel en verwijderen van de pomp uit de stam van de klep.

Schrader afsluiters

Stap 1

Verwijder de buitenste ring van de pomp verstuiver en beide interne onderdelen. Druk op de kant van de zuiger van de klep inpassen in het kleinere diafragma van de harde kunststof ring. De vergadering van het mondstuk in de behuizing, met rubber bekleede deel eerst vervangen en vervangen van de buitenste ring van de verstuiver.

Stap 2

Druk op de pomp sproeier over het Schrader ventiel en til de pomp vergrendelbare hendel.

Stap 3

Trek de plunjer van de pomp uit en de pomp drie keer snel achter elkaar plaats biedt aan de interval pomp klep. Pomp de band op de gewenste druk.

Stap 4

Druk de vergrendeling hendel en verwijder de pomp uit ventiel van de band.

Presta of Dunlop ventielen

Stap 1

Opheffen van de vergrendeling hefboom van de pomp en verwijder de messing montage uit het stopcontact onder. Druk de vergrendeling hendel weer naar beneden.

Stap 2

Verwijder de pomp mondstuk de buitenste ring. Verwijder beide interne hulpstukken en de met rubber bekleede sectie gereserveerd. Sluit het kleinere uiteinde van de messing inpassen in de grootste zijde van de harde ring. De vergadering invoegen door de verstuiver met de harde ring eerst invoeren.

Stap 3

De buitenste ring van de pomp verstuiver vervangen en gebruik van de geassembleerde mondstuk te blazen Presta ventielen of Dunlop banden kleppen.

Sportuitrusting

Stap 1

Schakel in het middengedeelte van de pomp verstuiver te zwaaien de inflatie naald uit de aansluiting in de pomp lichaam. Swing de naald uit de 180 graden.

Stap 2

Bevochtig de naald van de inflatie en de naald in de rubber wrijving klep op de opblaasbare sportuitrusting invoegen.

Stap 3

Trek de pomp greep uit en de pomp het item tot druk. De naald van de pomp te verwijderen van het ventiel en draai de naald terug in de pomp greep de sleuf.

Waarschuwingen

  • De kleine diameter en de korte slag van deze pomp maakt oppompen van een groot item, zoals een auto band tijdrovend en moeilijk.
  • Altijd draad de borgmoer van een Presta-ventiel terug naar haar basis alvorens het ventieldopje.

Tips

  • Bij Schwinn 4-in-1 pompen storing, lucht ontsnapt wanneer verbonden met banden of pompen uit via de verkeerde mondstuk. Om dit te corrigeren, overschakelen naar de modus van de naald en gebruik van de tegendruk van een opgeblazen sport bal plaats biedt aan de interne klep, volgens Switchblade sproeiers-sectie over problemen oplossen. Na het invoegen van de naald, stel de bal op een harde ondergrond en de druk op fors omlaag op de bal drie keer te bevrijden van de klep.

Wat die u nodig hebt

  • Schwinn Air Driver 700 4-in-1 pomp
  • Basketbal

gerelateerde artikelen