Hoe te te bevorderen van de veiligheid op de werkplek

February 20

Hoe te te bevorderen van de veiligheid op de werkplek

Het aanbieden van een milieu dat vrij is van bekende veiligheidsrisico's is vereist door de wet, volgens de Occupational Safety & Health Administration of OSHA. Waarborging van een veilige werkplek voor de medewerkers en klanten is essentieel voor alle bedrijven, ongeacht de grootte of de industrie. Een gebrek aan juiste voorzorgsmaatregelen en bewustzijn kan leiden tot ongevallen, toegevoegde bedrijfsuitgaven en gemiste het werkdagen. Het cultiveren van een werkomgeving die veiligheid op alle gebieden van een bedrijf bevordert betekent verantwoord beheer en een aandacht voor het welzijn van de werknemer.

Stap 1

Aanstellen van een veiligheidscoördinator voor uw bedrijf. Afhankelijk van de grootte en zakelijke activiteiten van uw bedrijf, kan dit standpunt part-time of full-time aandacht vereisen. Deze coördinator moeten verantwoordelijk zijn voor het maken van lesmateriaal, identificeren van bezorgdheid over de veiligheid en coördinatie van de strategie voor de business van de veiligheid. Wanneer nodig, moet de veiligheidscoördinator verantwoordelijk voor het beheer van de inspecties van de regelgevende agentschappen en OSHA.

Stap 2

Identificeren van veiligheidsrisico's in uw werkplaats. Beoordeling routineprocessen waarbij chemische stoffen of bijtende agenten, extreme hitte of koude, scherpe voorwerpen en machines. Omvat een beoordeling van de problemen met de fysieke structuur of de lay-out van uw gebouwen en voorzieningen.

Stap 3

Corrigeer eventuele structurele of apparatuur veiligheidsrisico's ter illustratie van het vennootschappelijk toewijding aan veiligheid. Hersteld gekraakte trottoirs veiligheid vistuig toevoegen aan machines en bieden een eenvoudige methode voor het opslaan van routine veiligheid vistuig.

Stap 4

Lesmateriaal voor alle geïdentificeerde veiligheidsrisico's in uw bedrijf maken. Deze materialen kunnen worden visueel, schriftelijke of video gidsen. Zijn meerdere trainingsmogelijkheden die geschikt voor alle niveaus van de werknemer zijn. Training moet worden aangeboden voor nieuwe werknemers, werknemers die van baan veranderen of als een routine eis te houden medewerkers bewust van veiligheid.

Stap 5

Plaats de borden op of nabij de werkplek van gevaarlijke activiteiten. Visuele herinneringen van veiligheid kunnen helpen bevorderen een sfeer van het vergroten van veiligheidsbewustzijn. Overwegen een veiligheid-grafiek die laat hoeveel dagen het bedrijf geweest ongeval-vrije zien ter bevordering van de verantwoordelijkheid van die alle werknemers hebben te zorgen voor een veilige werkplek.

Stap 6

Veiligheidsdoelstellingen integreren bedrijfsdoelstellingen. Bedrijfsdoelstellingen verbinden met evaluaties van de prestaties en de vergoeding. Veiligheid op de werkplek in het hele bedrijf bevorderen door tieing bonussen en vooruitgang kansen aan de veiligheidsdoelstellingen.

Stap 7

Een methode voor alle werknemers verslag bezorgdheid over de veiligheid of schending op een vertrouwelijke manier vast. Het aanmoedigen van werknemers om te helpen het bedrijf behouden van een veilige werkplek door managers of de veiligheidscoördinator hoogte te stellen wanneer een gevaarlijke situatie wordt weergegeven.

Tips

  • Voorbereid zijn op noodsituaties als onderdeel van uw veiligheid, opleiding en planning opnemen.

gerelateerde artikelen