De rek van de spieren van de onderarm

September 9

De spieren en uw onderarmen controle van uw vingers en zijn verantwoordelijk voor zowel de grote bewegingen, zoals het maken van een vuist, en fijne bewegingen, zoals het schrijven. Ook kunt u uw onderarm spieren tijdens bovenlichaam oefeningen, zoals dumbbell krullen, stabiliseren en onderhouden van uw grip op het gewicht. Omdat deze spieren een heleboel werk doen, kunnen ze vaak strak worden. Eenvoudige rek kunnen verlichten de krapte op je onderarmen en bijdragen tot het behoud van uw greep en fijne motoriek.

Rekken van de voorkant van uw onderarm

Het gebed handen stretch adressen de spieren aan de voorzijde van de onderarmen en de pezen aan de voorkant van uw polsen. Staan of zitten in een comfortabele positie en houd je handpalmen samen op borsthoogte, in gebed standpunt. Houd je handpalmen samen en langzaam lager uw handen naar je taille te rekken van de voorkant van uw onderarmen. Houd voor maximaal 30 seconden, release, en herhaal dit tot vijf keer.

Focus op de achterkant van de onderarm

Omgekeerde gebed handen strekt zich uit van de achterkant van uw onderarmen en pezen in de achterkant van uw handen en polsen. Zitten of staan in een comfortabele positie en houd de rug van uw handen samen op heuphoogte met je vingers te wijzen richting de vloer. Bijeenhouden van de achterkant van uw handen en langzaam verhogen uw polsen op borsthoogte te rekken van de achterkant van uw onderarm. Houd voor maximaal 30 seconden, release, en herhaal dit tot vijf keer.

Een onderarm tegelijk

De hand-extensie strekt zich uit van de voorzijde van de onderarm en de pols. Staan of zitten in een comfortabele positie met je armen langs je lichaam. Uitbreiden van uw rechterarm voor je met je handpalm naar voren als een "stop" beweging te maken. Pak de vingers van je rechterhand en trek voorzichtig aan hen terug naar je rechterschouder terwijl u op de hiel van je hand naar voren. Houd gedurende 30 seconden en release. Herhaal met de linkerhand. Voor een dieper stuk, door de uitgebreide hand te roteren zodat uw vingers naar de vloer wijzen.

Gebruik uw lichaam

Het stuk hip hand behandelt de achterkant van de onderarm en pols. Staan of zitten in een comfortabele positie met de rug van uw handen rustend op je heupen. Trek je ellebogen terug terwijl u van uw pols naar uw heupen te rekken van de rug van uw onderarmen. Houden voor maximaal 30 seconden en release.


gerelateerde artikelen