Zal mijn huid krimpen als ik gewicht verliezen?

September 8

Zal mijn huid krimpen als ik gewicht verliezen?

Mensen van plan om een grote hoeveelheid gewicht verliezen kunnen worden bezorgd over hoe ze daarna eruitzien. Zullen hun huid blijken zo baggy als hun oude "fat clothes"? Onder normale omstandigheden, zal losse huid krimpen als u het pond vallen, maar in geval van grote gewichtsverlies is het moeilijker aan te scherpen de huid. Met een verstandig dieet en oefening plan, en realistische verwachtingen, die u kan helpen uw huid aan te passen aan uw nieuwe lichaamsvorm. Bovendien, een beetje slappe huid is een kleiner probleem dan de ernstige gezondheidsgevolgen extra ponden te voeren.

Inzicht in uw huid

Als u uw huid knijpen, vastklikt deze onmiddellijk terug wanneer u uw greep loslaat. Gezonde huid is natuurlijk elastische en vorm te houden van de vorm van de weefsels onder zal veranderen. Elastische materiaal heeft echter zijn grenzen. Als uw huid heeft te ver is uitgerekt, is het mogelijk langzaam te herstellen. Het is zelfs mogelijk te rekken het tot nu toe is het onmogelijk voor het herwinnen van zijn vorige vorm zonder hulp.

Het verlies van het gewicht van de langzamer Is beter

Hoe meer tijd je huid moet zich aanpassen aan veranderingen in je lichaam, zullen hoe groter de kans het doen. Als u van plan bent om gewicht te verliezen, zal zelfs een grote hoeveelheid gewicht, een langzame en gestage tempo van verlies uw huid meer tijd geven om te reageren en te scherpen zoals het onderliggende vet is verbrand. Hoe meer gewicht je verliest en hoe sneller u het verliest, hoe kleiner de kans uw huid zal kunnen aanpassen.

Andere factoren

Onze huid verliest elasticiteit naarmate we ouder worden, zodat mensen in hun 40s een hardere tijd met losse huid dan mensen in hun 20s hebben zal. Bovenmatige zonblootstelling kan schade aan de onderliggende weefsels vermindering van de elasticiteit van de huid. Roken en ongezond eten, met inbegrip van crash diëten, kunnen ook het moeilijker maken om aan te scherpen de huid na gewichtsverlies. Soms zijn we gewoon slachtoffers van onze genetica, en sommige mensen hebben huid die minder elastisch dan gemiddeld.

Wat kunt u doen om te helpen?

Blijf goed gehydrateerd tijdens uw gewichtsverlies programma zodat uw weefsels hebben de beste kans aan te passen. Gebruik vochtinbrengende lotions te helpen uw losse huid haar elasticiteit houden. Oefening kan een beetje helpen door te bouwen spier aan gebruik nemen de verslapping van overtollige huid, maar het niet direct draai huid. U mei niet zitten kundig voor bouwen genoeg spieren ter vervanging van de fat-volume verloren. Tenslotte kunt u helpen doordat de patiënt en het realiseren van het kan maanden duren voor uw losse huid aan te scherpen.

Chirurgie - een laatste redmiddel

Volgens gaan vragen Alice, een bron van gezondheid geboden door Columbia University, raden zorgverleners mensen wachten ten minste twee jaar voor hun losse huid te scherpen natuurlijk vóór overwegen chirurgische opties. In sommige gevallen is vooral na het snelle gewichtsverlies of zwangerschap, de huid zo zwaar beschadigde dat het is niet in staat op eigen herstellen. Chirurgie kan verwijderen van de overtollige weefsel en draai huid in deze gevallen.


gerelateerde artikelen