Ouderlijke invloeden op kinderen in de sport

March 12

Ouderlijke invloeden op kinderen in de sport

Een ouder rol in van zijn kinderen sportieve activiteiten kunnen positief of negatief zijn. Positieve dingen ouders doen om hun kinderen betrokkenheid bij sportieve activiteiten omvatten waarbij ze praktijken, betalen voor de activiteiten, hen aan te moedigen en onvoorwaardelijke aanvaarding en ondersteuning. Maken winnen het belangrijkste ding, hebben onrealistische verwachtingen en het kritiseren van kinderen zijn voorbeelden van manieren waarop ouders negatieve invloed op hun kinderen sporten hebben kunnen.

Aanmoediging

Ongeacht hoe actieve ouders zijn zelf, biedt stimuleren van kinderen om actief in de sport een positieve invloed. Als onderdeel van de Amherst gezondheid en activiteit studie, 612 kinderen ingeschreven in de lichamelijke opvoeding en hun ouders een vragenlijst over hun niveau van lichamelijke activiteit ingevuld. Daarnaast werden de ouders ondervraagd over hoeveel ze aangemoedigd hun kinderen de deelname aan sport. Terwijl de ouders niveaus van lichamelijke activiteit heeft geen invloed op hun children's betrokkenheid bij sportieve activiteiten, de hoeveelheid aanmoediging ouders hun kinderen gaf werd positief geassocieerd zowel met hoe veel sportieve activiteiten kinderen waren betrokken bij en hoe zeker kinderen voelde deze activiteiten te doen.

Eerste kennismaking

De eerste blootstelling die veel kinderen krijgen tot sportactiviteiten is door hun ouders. Spelen inhalen met je kinderen in de achtertuin na avondmaal in plaats van zodat ze kunnen kijken televisie druppelt fitness gewoonten vaak blijvend een mensenleven. Het bijwonen van de eerste sportieve activiteiten van uw kind toont hen u ondersteunen en hun houdingen ten opzichte van sport in het algemeen vormen. Bespreek hoe trots je bent van hun prestaties, ongeacht of ze wint of verliest.

Financiƫle steun

Ouders bieden de middelen die nodig zijn voor hun kinderen te ervaren van verschillende sportieve activiteiten. Budgettering enthousiast tot deze activiteiten ziet u uw kind: dat je zijn sportieve activiteiten waarde zo veel als hij doet. Oudere kinderen beginnen rond de 10-jarige leeftijd kunnen compenseren deel van de kosten van sportieve activiteiten door bij te dragen deel van hun toelage of voltooien van huishoudelijke taken.

Verstrekken van vervoer

Moedig uw kind deelnemen aan sportieve activiteiten bij het plannen van tijd rijdt haar naar de activiteiten. Kinderen zijn gevoelig voor spanning in het huis en als zij waarnemen die aan sportactiviteiten te vervoeren is lastig, ze zullen niet zo enthousiast om deel te nemen. De tijd te maken in de auto een speciale tijd om te delen met uw kind en u zal nauwer band.


gerelateerde artikelen