De beste supplementen voor angst

March 29

Individuen die vatbaar naar overmatige bezorgdheid en angst hebben de optie van het nemen van supplementen om te ontspannen van het centrale zenuwstelsel en creëren een gevoel van rust. Supplementen voor de behandeling van angst worden gebruikt in combinatie met therapie en eventueel anti-angst medicatie voorgeschreven door een arts of psychiater. Alvorens eventuele supplementen of medicijnen, door een arts te raadplegen.

GABA (Gamma-Amino-Boterzuur)

GABA (gamma-amino-boterzuur) is een aminozuur dat hersenen prikkelbaarheid regelt. Klinische studies zijn beperkt tot medicijnen die verbeteren van GABA, maar volgens een rapport in de kwestie van de "BioFactors," van 19 Dec. 2008 orale suppletie van GABA is aangetoond dat het verhogen van alpha Golf activiteit, die optreedt wanneer u zich in een ontspannen toestand. Het verslag valt bestuurlijk GABA ook met ontspanning, stressvermindering helpt, verlaagde bloeddruk en concentratie verbeterd. Het natuurlijke supplement van GABA is niet aangetoond dat bijwerkingen hebben.

Valeriaan

Valeriaan, ontleend aan de wortel van de plant, wordt gebruikt medisch en dateert van populariteit in Europa in de 17e eeuw. Het is wetenschappelijk niet bekend hoe Valeriaan werkt, maar het verhoogt de hoeveelheid gamma amino boterzuur (GABA) in de hersenen die vorderingen ter bevordering van een kalmerend effect op de angst heeft. De Universiteit van Maryland Medical Center legt uit dat in tegenstelling tot vele recept slaap aids en angst verloopstukken, Valeriaan minder bijwerkingen heeft.

Magnesium

Stress of angst veroorzaakt door stress kan het produceren van cortisol, die de magnesium in het lichaam kan aantasten.

Auteur Adelle Davis schreef in "Laten we hebben gezonde kinderen" dat zelfs een mild tekort oorzaken gevoeligheid voor lawaai, nervositeit, prikkelbaarheid, mentale depressie, verwarring, spiertrekkingen, trillen, bezorgdheid, slapeloosheid, spierzwakte en krampen in de tenen, voeten, benen of vingers. Magnesium supplementen worden voorgeschreven op basis van iemands deficiëntie. Raadpleeg een arts, vooral als u lijdt aan nierproblemen, om een veilige en effectieve dosis. Hoge doses kunnen leiden tot diarree, en zeer hoge doses kunnen giftig. Voedsel rijk aan magnesium omvat groene groenten zoals spinazie, bonen, erwten, noten, zaden en hele ongeraffineerde granen.

Calcium

Nemen van calcium in combinatie met magnesium kan ook zinvol zijn. Als calcium is uitgeput, kunnen zenuwcellen worden overactief, die angst kan veroorzaken. Supplementen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van doses, en het is best om de juiste dosis, vooral als u niet genoeg Calcium in uw voeding consumeren. Natuurlijke bronnen van calcium zijn zuivelproducten, eieren en bladgroenten.

Lichamelijke oefening

Een studie aan de Universiteit van Marmara in Istanboel, Turkije, gevonden dat doen oefening angst, spanning en stress onder druk voorwaarden elimineren kunt, volgens een rapport op de website van The Sport Journal. Tijdens de fysieke oefening releases het lichaam feel good hersenen chemische stoffen zoals neurotransmitters en endorfines. Bovendien, is een gematigde intensiteit oefeningsprogramma gunstig voor het immuunsysteem terwijl het verlagen van de niveaus van cortisol, een stress-hormoon. Oefening verhoogt ook uw lichaamstemperatuur, die een algemeen rustgevend effect heeft.


gerelateerde artikelen