TV-oefenprogramma's voor senioren

July 28

TV-oefenprogramma's voor senioren

Senioren kunnen geloven dat steeds inactief als zij leeftijd is onderdeel van het ouder worden of zelfs een extraatje voor de ouder. Maar niet uitoefenen een belangrijke gezondheid gevaar. Oefenen met TV-programma's thuis elimineert de noodzaak voor sportschool lidmaatschappen, een enorme plus als je op een budget, en het betekent ook geen vervoer complicaties.

Voordelen van oefening voor senioren

Thuis oefenen samen met een TV-programma is handig en maakt het gemakkelijker voor senioren die niet rijden, of hebben een harde tijd om rond te krijgen in vorm. Mensen verliezen spier, flexibiliteit en uithoudingsvermogen als ze ouder, maar oefenen met TV-programma's voor krachttraining, stretching en aerobics dit proces keert. Oefening is ook goed voor sterke botten, het aides slapen en het bestrijdt depressie, alle belangrijke voordelen voor senioren.

Zitten en geschikt

"Sit and Be Fit" is een oefening televisieserie erkend door de nationale Raad op veroudering. Alle trainingen worden uitgevoerd met een stoel dus bijna dat iedereen kan deelnemen. Sommige oefeningen worden daadwerkelijk gedaan staande gebruiken maar de stoel voor evenwicht. Mary Ann Wilson, RN, ontwerpt de training, samen met een team van specialisten van de oefening, artsen en fysiotherapeuten. "Sit and Be Fit" shows spelen op PBS. Voorbeelden van huidige en toekomstige programma's van "Zitten en geschikt" zijn "Neuro Rehab training," "COPD training," "Voorkomen DVT training," "Brain Fitness Workout" en "Boomer training." COPD staat voor chronische obstructieve longziekte. Deze training is gunstig voor mensen met chronische ademhalingsproblemen. De "Neuro Rehab training" is ontworpen om mensen te helpen met neurologische kwesties in verband met aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, multiple sclerose, een beroerte of hersenen letsel.

Oefening TV

Senioren hoeft niet te beperken zich tot de trainingen met het label "senior fitness." Elke senior is anders, en wat u voor geschikt bent is waarschijnlijk anders dan wat andere senioren die jij kunnen doen. Beginner level trainingen zijn nog steeds een goede plek om te beginnen. "Oefening TV" heeft tientallen trainingen beschikbaar via On Demand. En het beste deel is, kunt u de training blokkeren als u wilt meer rusten of het nemen van een pauze. Trainingen omvatten rekken, yoga, Pilates-, wandel- en krachttraining. Er zijn zelfs mini workouts voor u om te proberen als je gewoon aan de slag. Zoals altijd, neem contact op met uw arts om ervoor te zorgen dat eventuele trainingen die u probeert zijn veilig voor u.

Overwegingen

Hoewel oefening in het algemeen gunstig is, als u niet weet wat je doet kan je gekwetst. Krachttraining is bijzonder gevaarlijk, omdat als uw lichaam niet in de juiste uitlijning is te veel stress is zullen worden geplaatst op het verkeerde gebied. Niet alleen kan dit oorzaak en letsel, dat kan ook niet de juiste spiergroep werken. Met one-on-one persoonlijke training, kunt een fitness professional corrigeren eventuele fouten in de vorm van de oefening. Zelfs in een groep senior oefening klasse, kunt u de instructeur om hulp vraagt. Wanneer u de oefening thuis samen met een TV-programma, hoeft je niet elke trainer kijken uit voor u. Stop onmiddellijk als iets pijn doet, en werken met een professional om u te leren elementaire oefeningen voor volgende langs met een TV-programma te overwegen.


gerelateerde artikelen