How to Make meisjes hoger springen

December 25

How to Make meisjes hoger springen

Meisje-atleten die hoog kunnen springen zal uitblinken in sporten zoals basketbal en volleybal. Hoger dan tegenstanders biedt een aantal voordelen, met inbegrip van kunnend krijgen meer rebounds in basketbal en blokkeren meer treffers in volleybal springen. Meisjes op zoek naar hoger springen, kunnen dit doen door verbetering van hun techniek, het maximaliseren van de timing van hun sprongen en het ontwikkelen van kracht en macht in hun benen.

Techniek verbeteren

Verbetering van de springende techniek zal toestaan meisjes opstaan hoger en ook verminderen hun risico van verwonding. De eerste beweging wanneer springen moet te verlagen tot een kwart squat te laden uw spieren. Meisjes hebben de neiging om hun knieën te gesp naar binnen als ze omhoog voor hun sprong geladen. In plaats daarvan moeten de knieën boven de voeten worden geplaatst. Je voeten moeten worden ingesteld op heupwijdte. Juiste uitlijning van de voeten, knieën en heupen zorgt voor de kracht van die uw benen produceren stuwt u rechtdoor omhoog in de richting waarin u uw lichaam om te reizen. Athletic trainer en fysiotherapeut Laura Ramus beveelt dat meisjes meer rechtop blijven wanneer ze springen.

Ontwikkelen van kracht

Het nemen van regelmatige gewicht training training om het ontwikkelen van kracht in de jumping spieren. Heffen gewichten twee tot drie dagen per week op opeenvolgende dagen. Wanneer je springt, uw bilspieren en hamstrings verlengen je heupen, je quadriceps uitbreiden uw knieën en uw kalveren uit te breiden uw enkels. Volledig te richten op deze spieren, lunges, squats en deadlifts. Tijdens squats en lunges, aandacht besteden aan verkeer op je knieën en voorkomen dat ze naar binnen, samenvouwen die is een veel voorkomende fout voor meisjes als gevolg van de breedte van hun heupen.

Verbetering van de macht

Bouwen in uw springen spieren met lagere lichaam plyometrics, die explosieve oefeningen aan de macht. Het plannen van uw plyometrische training twee dagen per week, ideaal op dezelfde dagen en vlak voor uw gewicht opleiding training. Effectieve oefeningen omvatten enkel sprongen, springen kraakpanden en kegel hop. Enkel springt, die zijn ook meestal aangeduid als rim hop, betrekken met behulp van uw enkels te springen naar een basketbal velg herhaaldelijk terwijl het minimaliseren van de hoeveelheid tijd die je voeten op de grond zijn. -Stap-springen kraakpanden worden gedaan door de verlaging in een volledige kraakpand en exploderende omhoog in een sprong, dan gaan recht op de volgende herhaling zodra je land. Als u wilt cone hop, vooruit en achteruit over springen een kleine kegel herhaaldelijk als snel als je kunt, en voer vervolgens een set springen van links naar rechts over de kegel.

Timing en agressiviteit

Als meisjes zijn op zoek naar hoger springen om hun sport prestaties te verbeteren, moeten zij in de praktijk op het juiste moment springen en agressief gaan na het bal. Meisjes die basketbal spelen zal zitten kundig voor meer rebounds krijgen als ze tijd hun opstijgen, zodat ze aan de bovenkant van hun sprong als ze de bal te bereiken. Volleyballers die tijd hun opstijgen wanneer het blokkeren op hun hoogste punt zijn zal wanneer hun tegenstander de bal raakt. Timing en agressiviteit kunnen worden verbeterd door middel van herhaling. Bijvoorbeeld moeten basketbalspelers een partner schieten de bal en de praktijk gaan na de rebound.


gerelateerde artikelen