De bijwerkingen van magnesiumsulfaat

December 16

Magnesiumsulfaat heeft drie belangrijkste toepassingen. U kunt het als additief aan badwater te genieten van je lichaam of voeten in de vorm van Epsom zout. U kunt het nemen als een laxerende om te helpen verlichten van constipatie en breng uw darmen terug naar regelmaat. Het doet dit door het helpen van uw ontlasting tot meer liquide en gemakkelijker verplaatsen. Ook ontvangt u om u te helpen met verschillende voorwaarden, met inbegrip van de vangsten en een tekort aan het mineraal magnesium-sulfaat injecties. Extern genomen, magnesiumsulfaat niet vaak voorkomende bijwerkingen hebben. Inwendig gebruik als een laxeermiddel of injectie, kan het sommige produceren. Spreken met uw arts over uw voornemen om het gebruik van magnesium-sulfaat intern alvorens het.

Ademhalingsproblemen

Het gebruik van magnesium-sulfaat, vooral als een injectie, kan ertoe leiden dat u sommige ademhalingsproblemen. RxList.com stelt dat de stof uw luchtwegen kan drukken. Dit betekent dat het kan maken het moeilijker voor je longen om goed te functioneren. Dit kan leiden tot kortademigheid, ondiepe ademhaling of moeizame ademhaling. Geval van respiratoire depressie moet u medische hulp.

Spier problemen

Magnesiumsulfaat kan u verliezen de controle over je spieren, de Universiteit van Maryland Medical Center rapporten maken. U mei niet zitten kundig voor lopen of staan, of u mei niet zitten kundig voor normaal verplaatsen. Als je verliest controle over je spieren blijkt, spreken met uw arts onmiddellijk voor hulp. Hebt u wellicht een ambulance of iemand brengt u naar de SEH voor behandeling.

Flushing

Flushing kan optreden wanneer u magnesiumsulfaat nemen. Het lijkt alsof je blozen omdat uw huid kan rood en warm aanvoelt. Ook hierdoor kan je lichaam om het zweet overvloedig. Zweten en blozen als bijwerkingen van magnesiumsulfaat in het algemeen hoeft geen medische hulp, tenzij ze aanhouden of ernstige, alsof u brandt voelen. In dat geval zo snel mogelijk uw arts raadplegen.

Hypotensie

Magnesiumsulfaat nemen ook kan leiden tot een aanzienlijk lagere bloeddruk plotseling optreden in je lichaam. Dit kan u duizelig of ijlhoofdig maken en u kan flauw. Hypotensie kan leiden tot meer ernstige gezondheidsproblemen, ook zoals geestelijke verwarring en traagheid. Als uw bloeddruk daalt, doet je hart niet pomp voldoende hoeveelheden zuurstof in uw bloed naar alle locaties van uw lichaam. Als niet genoeg zuurstof je hersenen bereikt, kan het leiden tot verwarring of andere mentale problemen. Medische hulp te zoeken als deze bijwerking optreedt.


gerelateerde artikelen