Hoe te wrijven Lotion in nagels

April 25

Handhaven van gezonde nagels en nagelriemen niet alleen maken ze er beter uitzien--het helpt ook je vechten uit pijnlijke barsten, pauzes en infecties. Terwijl u over het algemeen moet lotion wrijf in je nagels ten minste eenmaal per dag, hoe meer u deelnemen aan activiteiten die drogen uw huid en nagels, hoe vaker u moet hydrateren. Regelmatig wassen van uw handen, afwas, werken met bepaalde chemische stoffen en de behandeling van alle papier drogen uw huid en nagels, en vereisen regelmatige hydraterende.

Stap 1

Weken ernstig droge en/of dunne nagels in extra vergine olijfolie. Giet de olie in een kleine schotel en geniet van uw nagels voor 10 tot 15 minuten per dag. Na een maand, bezuinigen op het twee keer per week doen. Als uw nagelriemen het probleem zijn, dep ze met olijfolie eenmaal per dag in plaats van de hele nagel inweken.

Stap 2

Wrijf een hydraterende lotion in je nagels ten minste eenmaal per dag, en omvatten de nagelriemen en huid rond de nagels. Gebruik van een lotion rijk aan hydraterende vitamine E, en wees niet verlegen--krachtig het masseren van de nagels in plaats van gewoon slathering hen in lotion bestuurt de bloedstroom in hun richting en helpt hen groeien.

Stap 3

Massage uw nagels en nagelriemen met lotion nadat u uw handen, vooral tijdens de winter wassen, wanneer de verwarmde lucht huid uit sneller dan normaal droogt. Wrijf het grondig gedurende ten minste 30 seconden om het volledige effect te krijgen.

Tips

  • De chemische stoffen die u blootstellen uw nagels, met inbegrip van dingen zoals nagellak remover en nagel verharders te beperken.

Wat die u nodig hebt

  • Vocht-rijke lotion
  • Extra vergine olijfolie

gerelateerde artikelen