How to Cook het broodjes Hamburger voor Hamburgers

April 10

How to Cook het broodjes Hamburger voor Hamburgers

Een hamburger zonder een broodje is een beetje als een sandwich zonder enige brood--het lijkt een beetje eenzaam. Het is mogelijk om te eten van een hamburger passen tussen grote sla bladeren of Portobello champignons, en u kunt ook gewoon de Hamburger op het bord te gooien en doen alsof dat u ondervindt de ultieme hamburger ervaring, minus de koolhydraten. Er zijn tijden, hoewel, wanneer traditie is de manier om te rollen en genesteld uw perfect gekookte Hamburger tussen twee warme gistachtig broodjes is het enige dat zal voldoen aan een hamburger purist van verlangens. U kunt creatief zijn op hoe u het bereiden van de broodjes en de aanraking van uw eigen handtekening toevoegen aan uw homecooked hamburger.

Stovetop stomen

Stap 1

Vul de pot van de onderkant van een dubbele ketel met ongeveer 1 inch van water en passen de stoomboot invoegen in de pot.

Stap 2

Breng het water aan een snelle kook.

Stap 3

Scheiden van de broodjes en plaats ze in de stoomboot. Afhankelijk van de grootte van uw pot, stoom slechts 3 tot 4 tegelijk om ervoor te zorgen dat elk broodje gelijkmatig opgewarmd is.

Stap 4

Passen de deksel op de pot en stoom de broodjes voor 20 tot 30 seconden. Als u de broodjes in de steamer te lang laat, zullen ze drassig en oneetbaar.

Stap 5

Trek een oven mitt en halen de broodjes voorzichtig met Tang, ervoor te zorgen dat u het brood scheurt niet.

Magnetron stomen

Stap 1

Bevochtig een schone keuken handdoek licht in leidingwater. U wilt niet de handdoek te verzadigen met water zo veel als u gewoon een beetje vocht wilt op stoom van het brood.

Stap 2

Regelen van twee tot drie broodjes in het centrum van de handdoek en vouw de randen omhoog over de zijkanten en de bovenkant van de broodjes.

Stap 3

Plaats de handdoek bedekte broodjes in de magnetron en koken voor ongeveer 10 tot 20 seconden op vol vermogen, of totdat de broodjes zacht en warm zijn. Afhankelijk van het vermogen van uw magnetron wellicht u ze langer koken, maar Verwarm ze in stappen van 5 seconden, zodat zij niet verstokken. Als de broodjes zijn geblokkeerd, moet u wellicht de stoom ze in de magnetron voor maximaal 30 seconden.

Oven of Toaster Oven

Stap 1

Het bovenste rek van uw oven of broodroosteroven zodanig aanpassen dat het is ongeveer 6 inch uit de buurt van het verwarmingselement.

Stap 2

Verwarm de oven aan te braden, en betrekking hebben op een bakplaat met een stuk aluminiumfolie als de oven voorrondes.

Stap 3

Scheid de broodjes en plaats hen gezicht boven op de bakplaat.

Stap 4

Trek een oven mitt en schuif de pan voorzichtig in de oven.

Stap 5

Toast de broodjes gedurende 30 seconden tot 1 minuut, of totdat het gewenste niveau van roosteren is bereikt. Een geroosterd broodje is ideaal voor hamburgers die een heleboel specerijen hebben zodat het brood niet zo gemakkelijk als een gestoomde broodje verzadigd raken.

Buitengrill

Stap 1

Een kleine spuitfles vullen over een kwart vol met water. Zorg ervoor dat u een fles gereserveerd alleen voor water en niet een die is gebruikt voor het reinigen. U wilt niet uw hamburger te hebben een hint van ammoniak of lavendel-geurende reiniger.

Stap 2

Mist de buitenkant van de broodjes hamburger met een spray per broodje zodat ze niet te vochtig worden.

Stap 3

Lijn drie tot vier broodjes in het midden van een groot stuk aluminiumfolie en losjes opvouwen de zijkanten rond de broodjes en de zegel, waardoor veel lucht in de tent van de folie voor de stoom te bouwen. Als u voor een menigte koken, moet u genoeg stukken van folie voor het juiste aantal broodjes.

Stap 4

Plaats de broodjes op de achterkant van de barbecue boven indirecte hitte, of op een bovenste rek als je rooster een tweede rek bevat. Laat de stoom te bouwen als je barbecue uw hamburgers.

Stap 5

Trek op een oven mitt en verwijder de folie pakketten wanneer uw hamburgers zijn volledig gekookt.

Tips

  • Wanneer de broodjes stomen, open de deksel of folie uit de buurt van je gezicht zodat je niet het risico krijgen verbrand.
  • Wanneer je gaat voor brak in het departement calorie vethoudende boter of olijfolie extra vierge aan de binnenkant van de bun verspreid voordat het roosteren. U kunt ook een boter plaatsvervanger, maar het niet zo gelijkmatig smelten.
  • U kunt de broodjes op de grill licht roosteren door hen rechtstreeks op het rooster geconfronteerd met de hitte te plaatsen. Toast hen voor ongeveer 1 minuut en bekijk ze nauw zodat ze niet worden verkoold.

Wat die u nodig hebt

  • Dubbele boiler met steamer invoegen
  • Oven mitt
  • Tang
  • Schone keuken handdoek
  • Aluminiumfolie
  • Bakplaat
  • Sproeiflacon

gerelateerde artikelen