Hoe te winnen gewicht op Crossfit

June 29

Hoe te winnen gewicht op Crossfit

CrossFit is een training-systeem dat is ontworpen om u een betere allround atleet door het verhogen van uw kracht, cardio en gespierd uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en mobiliteit. Schepper Greg Glassman besefte dat traditionele bodybuilding en uithoudingsvermogen routines zowel ontbrekende fundamentele bewegingen en hoge intensiteit cardio zoals sprints, dus hij kwam met de CrossFit-systeem. Terwijl het is niet bedoeld als een bodybuilding-specifiek programma, kunt u krijgen van spier- en gewicht na een CrossFit routine.

Plukken van de trainingen

De CrossFit-website publiceert een verschillende workout elke dag, maar heeft ook benchmark trainingen. Dit zijn sessies die hebben doorstaan de tand des tijds, waar concurrenten vaak strijd tussen de each other voor de snelste tijden en zwaarste gewichten. Deze benchmark-sessies variëren sterk, dus het kiezen van de juiste zijn om te winnen spier- en gewicht is van vitaal belang. Lager-herhaling opleiding met zwaardere gewichten leent zich meer bij het verkrijgen van spier dan fitness verhogen, waardoor de zeven en King Kong gaan-aan CrossFit benchmarks voor gewichtstoename. De zeven omvat zeven rondes van zeven oefeningen voor elke zeven herhalingen. De oefeningen zijn handstand push-ups, thrusters met 135 pond, knieën, ellebogen en 245 pond deadlifts, burpees, kettlebell schommels, pullups. King Kong is drie ronden van een deadlift 455 pond, twee muscle-ups, drie squat reinigt met 250 ponden en vier handstand push-ups.

Het optellen

Niets zal pak op spier zoals steeds sterker, en gericht op het verhogen van uw totaal is de ideale methode wint sterkte met CrossFit. Het totaal is CrossFit's versie van een powerlifting meet. U krijgt drie pogingen op te heffen uw maximum gewicht voor een rep achterop squat, permanent halter overhead pers en deadlift. Voer dit eenmaal per acht tot en met 12 weken te meten van de vooruitgang van uw kracht.

Eten, eten en wat meer eten

Verkrijgen van het gewicht heeft zo veel te doen met dieet, evenals opleiding. Je moet het eten van een overschot aan calorieën om bulk up. CrossFit raadt aan een dieet van ongeveer 30 procent eiwitten, 40 procent koolhydraten en 30 procent vet, met minimale suikers en zetmeel. Eet veel hogere-calorie gezonde voedingsmiddelen zoals noten en zaden, vette vis, olijfolie en biefstuk, samen met groenten en fruit.

Toevoegen in assistenten

CrossFit trainingen mogen berusten rond beweegt die u zou niet zien veel in een reguliere sportschool, zoals de Olympische liften, kettlebell oefeningen, springt en gymnastische-type beweegt, er is geen reden waarom u niet van meer traditionele oefeningen van de bouw van de spier toevoegen. Deze staan bekend als ondersteunende oefeningen, notities CrossFitter en voormalig bodybuilder Josh Bunch, en ze zijn ontworpen om achtergebleven lichaamsdelen. Eenmaal per week, plannen een sessie met de focus op ballaststoffen up bepaalde zwakkere spiergroepen om te helpen uw zoektocht naar gewichtstoename. Deze sessie kon omvatten gebieden die CrossFit trainingen hebben de neiging te verwaarlozen, zoals directe arm opleiding, kalf werk en bankje persen.


gerelateerde artikelen