Children's Waiting Room activiteiten & speelgoed

July 22

Children's Waiting Room activiteiten & speelgoed

Als een ouder, u weet hoe hard kan zijn in de wachtkamer worden op kinderen. Ze natuurlijk actief bent en wanneer u angst over een arts of tandarts te bezoeken toevoegt, welke zelfs volwassenen krijgen eroverheen, uitgewerkt kan worden stressvolle proberen om hen te houden vermaakt. Je nodig iets om hun gedachten en energie besteden. Probeer een paar wachtkamer spelen met uw kind de volgende keer dat je op kantoor van de kinderarts zit.

Verhalen vertellen

Houden van uw kind geest bezig door het initiƫren van een storytelling game, waar je om de beurt vertellen wat er gebeurt. Nemen zijn vrienden namen te houden persoonlijke en interessant. Als u zijn handen bezig houden wilt, gooi een paar kleine beeldjes in je tas die u gebruiken kunt om te handelen uit het verhaal. Of gebruik een klein whiteboard en een pen, of een Kladblok en een potlood, en laat uw kind trekken uit een afbeelding en u een verhaal mee vertellen. U kunt proberen boeiende hem in zijn omgeving door te spelen "Where did I come from?", waar u een item in de kamer, zoals een boek op een tafel, uitzoeken en vertellen een verhaal over hoe het daar kwam. Krijgen dom met het verhaal en je zult giechelen en delen in een handomdraai.

Oprolbare matten

Maak een vilten mat met vilt personages en objecten die van uw kind met spelen kunt. Een wijk met straten en auto's rijden rond of een huis met meubels en mensen te regelen kunt krijgen haar spelen of vertellen verhalen terwijl u wacht. U kan letters en cijfers in plaats daarvan gebruiken om het te maken meer educatieve en praktijk toe te voegen of spelling. Gebruik verschillende gekleurde stukken van vilt te snijden uit de vormen van de Staten en laat uw kind de stukken samen te stellen en een naam geven. Vilt puzzelstukjes, tic tac toe stukken of andere simpele spelletjes die ze op de vilt mat spelen kan maken Gebruik een tabel placemat en naai de weefsels van verschillende grootte, kleur en textuur op de mat voor een klein kind. Wanneer het tijd is om te gaan, Alles samenvouwen en plooi het in uw zak.

Tote tas

Houd een tote tas voor boodschappen en afspraken met een kleurboek en enkele kleurpotloden. Het toevoegen van enkele boeken voor lezing, papier en een paar tekening implementeert. Brengen de innerlijke artiest van uw kind door hem verschillende dieren of objecten te trekken en hem aanmoedigen om creatief mee te zijn. Hebben hem uitproberen tekening van de kamer of de mensen om hem heen. Speel een I Spy game met een boek door iets uitzoeken en met hem vinden. Probeer helpen hem de naam van de objecten om je heen en wat ze van gemaakt. En welk kind zal niet zitten nog steeds voor een snack? Honger kan brengen de knorrige sneller dan om het even wat, dus pak een paar dingen die hij knabbelen kan op terwijl u wacht. Vergeet niet zijn favoriete speeltje om hem te houden inhoud.

Aangepaste activiteit boek

Uw kind met een gloednieuw, one-of-a-kind activiteit boek--oorspronkelijke bezetten omdat je het zelf hebt gemaakt. Surfen op het Internet vind je kleurende pagina's, woordonderzoeken en trivia quizzen van uw kind favoriete cartoon of televisie karakter acteurs. Elke pagina afdrukken en samenstellen van de collectie in een ingerichte binder of een papieren map met messing bevestigingsmiddelen. U kunt zelfs afdrukken van enkele van haar favoriete personage foto's op papier van de sticker en een paar vinyl platen in de collectie voor de stickers, ook. Gebruik een stuk karton of vinyl te maken een zak aan de binnenkant cover van het boek van de activiteit voor het opslaan van potloden en kleurpotloden. U kunt nieuwe activiteiten toevoegen aan het boek telkens als die u bezoekt de dokter of de tandarts de activiteit om vers te houden.


gerelateerde artikelen