Oefeningen voor de onderbuik

October 26

Overzicht

Versterking van de lagere buik en maag spieren kunnen helpen het lichaam op manieren die verder gaan dan die aangenaam wasbord blik, onderzoekers van vechtende voor Health.org verslag. De lagere abs en onderrug zijn onderdeel van je kern en zowel de onderste romp stabiliseren. Want de buik een grote spiergroep is, verbruiken sterker en groter lagere buikspieren meer energie, helpt het lichaam verbranden meer energie en een gezond gewicht te handhaven.

Been liften

Ga op de rug liggen met de handen aan de zijkant of onder de billen. Til de benen tot ze in een hoek van 90 graden op de vloer met de knieën licht gebogen. Zorg ervoor dat de onderrug wordt gehouden plat tegen de grond terwijl het opheffen van de poten ter voorkoming van letsel aan de onderrug, fysiotherapeut Dr. Charles Inniss zegt. De buikspieren zal helpen om de achterkant van het overkoepelende. De rechtere de benen worden gehouden de meer uitdagende deze oefening zal worden. Inniss zegt dat deze oefening kan hard op de onderrug als niet naar behoren uitgevoerd. Hij raadt aan dat iedereen ervaart pijn in de onderrug Ga terug naar de basics en de praktijk met behulp van de juiste vorm.

Daling been liften

Deze oefening is een iets meer geavanceerde progressie been liften. Lig op een bord met één uiteinde gestut op een stevige ondergrond. Hoe groter de hoek van de meer uitdagende deze oefening zal worden, zegt Inniss. Met het hoofd op het verhoogde einde, houd de armen boven het hoofd en de Raad van bestuur greep. Met nog steeds het bovenlichaam en de knieën gebogen, krullen van het onderlichaam en breng de knieën naar de borst. Houd deze positie voor een moment voordat langzaam verlaging van het lichaam en uitbreiding van de knieën om meer weerstand voor de buikspieren te bieden. Inniss suggereert proberen om het bekken uit de Raad van bestuur met de buikspieren aan te spannen terwijl het opheffen van de benen.

Opknoping been liften

Dit is een van de meest geavanceerde lagere buikspieroefeningen, en wordt uitgevoerd terwijl opknoping van een pull-up of oefening balk, heffen van de benen naar voren en houd de contractie aan de bovenkant van de beweging voor het verlagen van de benen naar de rustende positie. Een variatie van deze oefening kan worden uitgevoerd door het opheffen van de benen naar elke kant om de samentrekking van de hele onderbuik. Inniss stelt het houden van een lichte bocht in de knieën voor het verlichten van de druk op de onderrug. Deze opknoping oefeningen moeten alleen worden uitgevoerd door mensen met buik sterk genoeg is omdat ze een hoop stress op de onderrug zetten. Inniss beveelt aan been liften of daling been liften als alternatief totdat de buikspieren sterk genoeg voor deze oefening zijn.


gerelateerde artikelen