Marine Corps training plannen voor het verliezen van gewicht

November 4

Marine Corps training plannen voor het verliezen van gewicht

Het Marine Corps vereisen zijn troepen te zijn in de piek fysieke conditie, waardoor het gewicht-verlies programma effectief, of u wilt zich aanmelden of gewoon in betere vorm. De Marine fitnessprogramma bevat een overvloed aan fysiek uitdagende oefeningen die dingen interessant en afmattend houdt. Mariniers gebruik vaak van circuit training te krijgen in vorm omdat het bouwt uithoudingsvermogen van spieren, evenals het verbranden van calorieën.

Krijgen gesneden met Squats

De squat is een oefening van het gemeenschappelijke en doeltreffende gebruikt door mariniers om spieren op te bouwen en gewicht verliezen. Het helpt boost uw rust stofwisseling, waardoor je meer calorieën verbrandt. Voor het uitvoeren van deze oefening staan met je armen verlengd naar voren. Squat door buigen je knieën en laat je heupen te buigen terug alsof je gaat zitten. Blijven dalen tot je dijen ongeveer evenwijdig aan de grond zijn. Til jezelf terug tot de uitgangspositie door het buigen van je heupen, knieën en bilspieren. U kunt houden een barbell of een paar dumbbells om de oefening moeilijker.

Been pompen Lunges

Uitvoeren van lunges en kniebuigingen nemen dat uw grootste spieren voor een volledige lager-body workout, volgens Stew Smith, een militaire Fitnesstrainer en auteur. Begin de oefening met uw rug recht, abs bezig en je handen op je taille. Neem een longe vooruit door je achterste knie daalt terwijl het buigen van de knie van het voorste been en heup. Verlengen van je voorste knie en flex uw quads om jezelf terug naar de uitgangspositie in een gecontroleerde manier en herhaal dit op je andere been.

Putting It All Together

Om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen, door de been workouts te integreren in een Marine circuit oefening. Uitvoeren van squats, lunges pullups, pushups, biceps krullen en triceps extensions voor elke één minuut. Na het voltooien van drie van de één minuut-oefeningen met geen rust tussendoor, joggen of fietsen in een snel tempo voor drie minuten. Voer een ander drie oefeningen van uw keuze met twee minuten van crunches en sit-ups. Hop terug op de fiets en de cyclus voor drie minuten extra. Deze cyclus voor een maximum van 20 minuten te blijven. Uitvoeren van dit circuit twee of drie keer per week op opeenvolgende dagen om gewicht te verliezen.

Marine-stijl dineren

Mariniers eet een gezond dieet te voeren voor plicht en handhaven van een gezond lichaamsgewicht. De eerste stap tot het verliezen van gewicht is het drinken van ongeveer 2 liter water per dag om zich te ontdoen van uw water gewicht. Het lichaam behoudt water en vloeistoffen als je niet genoeg water drinken. Bewerkte voedingsmiddelen zoals zoete snacks, gebakken goederen en microwavable maaltijden zijn hoog in calorieën en natrium, waardoor het moeilijk om te maken een calorie-tekort voor gewichtsverlies. Vasthouden aan geheel voedsel zoals havermout en eiwit in de ochtend, groenten en fruit met eiwit van mager vlees of vis voor lunch en diner. U kunt vier of vijf kleine maaltijden per dag om uw calorie-inname en honger eten.


gerelateerde artikelen