Het gebruik van een elliptische met posterieure tibiale Tendinitis

May 5

Het gebruik van een elliptische met posterieure tibiale Tendinitis

De posterieure tibiapees hecht de posterieure tibialis spieren aan beenderen die deel van de boog van de voet uitmaken. Wanneer deze pees beschadigd raakt of geïrriteerd, de boog kan vallen, resulterend in verminderde voet flexibiliteit, pijn en moeite lopen normaal. Aangezien progressie van posterieure tibiale tendinitis verwoestende gevolgen hebben kan, is het voldoende aandacht aan revalidatie nodig. In sommige gevallen kunnen ellipstical trainers u toestaan om uw niveau van cardiovasculaire conditie houden terwijl herstellende van de peesontsteking.

Oorzaken van posterieure tibiale Tendinitis

Bepaalde soorten bewegingen kunnen u predisponeren tot posterieure tibiale tendinitis. Deze dezelfde soorten bewegingen kunnen leiden tot uw aandoening verergeren. In het algemeen, benadrukken snelle veranderingen van richting, springen en hoge impact bewegingen de posterieure tibiapees. Deze bewegingen zijn gebruikelijk in voetbal, tennis, basketbal en ijshockey. Omdat deze soorten bewegingen verder leiden irritatie van de pees tot kunnen, is het belangrijk om deze activiteiten te beperken terwijl het lijden aan tendinitis.

Met behulp van Ellipstical Trainers

Een van de eerste stappen in het behandelen van posterieure tibiale tendinitis is het stoppen van de activiteiten die pijn veroorzaken. De American Academy of Orthopaedic chirurgen raadt aan hoge impact activiteiten met low-impact activiteiten zoals elliptische opleiding vervangen. Met milde gevallen van tendinitis, kunt u de machine voor zolang uw voet en de enkel pijn-vrij. Ijs na de uitoefening op de trainer, de pees voor 20 minuten naar het verminderen van een ontsteking die zich ontwikkelt. In sommige gevallen is het gebruik van orthese ter ondersteuning van de boog van de voet is vereist. Als uw zorgverlener raadt het gebruik van orthese, ze dragen tijdens het gebruik van de elliptische trainer.

Voordelen van Ellipstical Trainers

Ellipstical trainers kunnen u bewaren uw cardiovasculaire conditie, zelfs terwijl u geen deel van uw primaire fysieke activiteit uitmaken. Omdat deze machines vrijwel geen-impact zijn, kunt u uw cardiovasculaire systeem en de spieren van het onderbeen werken zonder verdere irritante uw posterieure tibiapees. Om de gevolgen zo laag mogelijk te houden, zorg ervoor dat beide voeten in contact met de pedalen te allen tijde.

Overwegingen

Terwijl de elliptische machine over het algemeen goed verdragen, met name door mensen die milde gevallen van posterieure tibiale tendinitis is hebben, is het niet geschikt is voor iedereen. Gevolg van het risico van breuk van de pees en aanhoudende pijn die chirurgie wellicht, hebt u een posterieure tibiale tendinitis, u moet niet trainen op de elliptische machine zonder de goedkeuring van uw zorgverlener.


gerelateerde artikelen