How to Lose 20 pond in 12 weken

November 23

How to Lose 20 pond in 12 weken

Twintig pond is een significant gewichtsverlies doel, maar het is perfect haalbaar als je patiënt en gedisciplineerd. Het is bovenal een veilige gewichtsverlies doel dat valt binnen de Centers for Disease Control and Prevention de aanbeveling om te vermageren met een snelheid van één tot twee ponden per week. Om die ongewenste ponden schuur, actieve en kijken wat je eet met behoud van een gezonde calorie-tekort.

Stap 1

150 tot 200 minuten van gematigde intensiteit oefening per week krijgen. Volgens de Pennington voeding serie kunt u verwachten om gewicht te verliezen wanneer u bereiken van dit niveau van oefening en uw calorie-inname verminderen.

Stap 2

Het aantal calorieën dat u met behulp van een hartslagmeter verbrandt wanneer u de oefening bijhouden.

Stap 3

Houd een Voedingsschema voor het bijhouden van uw dagelijkse voedselinname. Noteer het voedsel dat je eet, wanneer je eet ze en het aantal calorieën die ze bevatten. Dit zal u inzicht geven in uw eetgewoonten.

Stap 4

Maak een dagelijkse 833-calorie-tekort tussen de calorieën die je verbrandt van oefening en door het verminderen van uw calorie-inname. Dit betekent dat als u 400 calorieën met oefening branden u moet om uw dagelijkse inname door 433 calorieën om dit doel te bereiken. Dit zal resulteren in verlies van het gewicht met een snelheid van 1-2/3 pond per week-- of 20 pond in 12 weken.

Waarschuwingen

  • Altijd met uw zorgverlener te raadplegen voordat u begint een gewichtsverlies programma.

Tips

  • Drink meer water te blijven gehydrateerd en helpen bij het minimaliseren van uitdroging-fueled opgeblazen gevoel, die optreedt wanneer het lichaam een gebrek aan water zintuigen en houdt aan alle resterende water vast.

Wat die u nodig hebt

  • Hartslagmeter
  • Dagboek
  • Pen/potlood

gerelateerde artikelen