Zijn er eventuele risico's die samenhangen met alcoholgebruik voor iemand met een hartstimulator?

October 1

Zijn er eventuele risico's die samenhangen met alcoholgebruik voor iemand met een hartstimulator?

Iedereen heeft een natuurlijke pacemaker die signalen in de hartspier vertellen stuurt wanneer om te slaan en hoe snel of langzaam het moet worden gewonnen in combinatie met wat er in de rest van het lichaam doet. Soms, deze signalen ontstekingsfouten en de aanbevolen cursus van actie is het installeren van een kunstmatige pacemaker. U kunt een lang en productief leven na de pacemaker operatie. De vereiste gedragsmatige veranderingen na de operatie meer voor het onderliggende probleem dan aan de aanwezigheid van de pacemaker zelf te danken. Dientengevolge, drinken alcohol voor ontvangers van de pacemaker operatie als gevolg van de hart-en vaatziekten problemen kan opleveren, maar drinken met mate, met de zegen van uw arts, is niet uit den boze.

Slaap Apneu

Twee van de drie mensen ontvangen pacemaker operatie last van slaap apneu, volgens een studie van de 2007 uitgevoerd door Dr. Patrick Levy aan de Universiteit van Grenoble in Frankrijk. Slaap Apneu is gekoppeld aan een verhoogd risico op beroerte of hartaanval, zodat de aanwezigheid van een slaapstoornis kan een complicerende factor voor degenen met een kunstmatige pacemaker. De depressieve effecten van alcohol kunnen het verergeren van een bestaande aanvraag van obstructieve slaapapneu, wat leidt tot langere periodes van obstructie en meer frequente arousals tijdens de nacht. Patiënten met een pacemaker moeten ondergaan een slaap analyse voor alcohol, zelfs met mate te consumeren.

Drug Interactions

Er is een breed scala aan medicijnen voorgeschreven voor de diverse hart-en vaatziekten, zodat elke geadresseerde pacemaker zijn arts specifiek over eventuele drug-interacties met alcohol moet raadplegen. Sommige mogelijke contra-indicaties omvatten nitroglycerine, reserpine en propranolol. Gebruik van alcohol met mate kan verminderen het therapeutische effect van deze gemeenschappelijke hart medicijnen, en andere chronisch gebruik verhoogt bloeddruk terwijl tegelijkertijd afbreuk te doen aan het effect van belangrijke bloeddruk-reducerende medicatie.

Alcoholmisbruik

Overmatig alcoholgebruik leidt tot verhoogde niveaus van triglyceride of opgeslagen vet in het bloed en een stijging van de bloeddruk, volgens de American Heart Association. Alcoholmisbruik is ook verbonden met de verhoogde incidentie van cardiomyopathie, hartritmestoornissen en een plotselinge hartstilstand. Gezien deze risicofactoren, moet alcoholgebruik bij patiënten met een kunstmatige pacemaker worden zorgvuldig gemoduleerd. Sommige patiënten die is uitgerust met een pacemaker te wijten aan een onderliggende hartritmestoornis misschien wel beter onthouden geheel, hoewel op een case-by-case basis, kan een arts nog low-level inname toestaan.


gerelateerde artikelen