Is fietsen OK wanneer genezing van een getrokken Hamstring?

November 4

Is fietsen OK wanneer genezing van een getrokken Hamstring?

Een getrokken een spier kan pijnlijk en frustrerend en kan interfereren met uw favoriete fysieke activiteiten. Dit kan vooral moeilijk voor een liefhebber van fietsen, aangezien de hamstrings belangrijke spieren gebruikt zijn in het wielrennen. Hoewel u graag weer terug wellicht naar de trappen na het lijden een getrokken hamstring, is het belangrijk om goed te behandelen van de spanning en laat ze voldoende tijd om te genezen Voorkom verdere schade en langdurige pijn.

Wat heb ik aan mijn been?

Een getrokken of gespannen, hamstring is meestal duidelijk wanneer u een scherp gevoel in de achterkant van uw bovenbeen dat voorkomt dat u volledig blijven of maakt het pijnlijk om te trainen. Dit gebeurt meestal terwijl het doen van zware oefening, vooral als je aan het doen zijn snelle bewegingen, zoals snel leuren. Een stam treedt op wanneer u overbelasting van de spieren, micro-tranen die leiden milde tot ernstige ongemak tot kunnen veroorzaken. Een gespannen hamstring treedt op wanneer een van de kleinere spieren in een hamstring oploopt een of meer van deze pijnlijke tranen.

Beoordeling van de schade

Niet alle gebeitst spieren zijn hetzelfde. Ze kunnen variƫren in ernst en de bijbehorende pijn die ze veroorzaken. Daarom is het belangrijk om te beoordelen van de ernst van de stam, zodat u weet hoe goed om het te behandelen en hoe lang moet worden gewacht voordat u oefeningen waarmee je hamstrings, zoals fietsen kunt hervatten. Een getrokken hamstring kan vallen in een van de drie rangen. Een stam van rang 1 bestaat uit slechts kleine tranen in de spier. Het zal ertoe leiden dat u om te ervaren wat pijn, maar u moet nog steeds kunnen lopen enigszins normaal. Een niveau 2-stam bestaat uit gedeeltelijke spier tranen en zal ertoe leiden dat u pijn hebt tijdens activiteit te slap. Een graad 3 stam is het resultaat van een sever of volledige spier scheuren. Het veroorzaakt zwelling en blauwe plekken, en je bent in staat om te lopen alleen met de hulp van krukken.

De Push- en Pull van trappen

De hamstrings behoren tot de belangrijkste spiergroepen gebruikt bij het fietsen, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de mechanica van trappen. De bovendelen van de hamstrings worden gebruikt wanneer u de pedalen omlaag duwt, terwijl de lagere delen worden gebruikt wanneer u het pedaal terug optrekken. Buig die je lichaam toekomen om positie yourself voor trappen oorzaken het bovenste deel van een hamstring te rekken en het onderste deel--die aan uw knie verbonden--te blijven gebogen. Deze plaatsing veroorzaakt spanning in de hamstring, rijden met een stam maken pijnlijk en onderhevig is aan meer schade.

Getting terug in het zadel

De hoeveelheid tijd die u wachten terwijl een hamstring om te genezen, is afhankelijk van de ernst van de vlek en hoe snel u de behandeling van de stam. Een rang 1 stam kunt u om te beginnen met het fietsen weer binnen een paar dagen wanneer u volgen naar de R.I.C.E (rust, ijs, comprimeren en verheffen) protocol binnen de eerste 48 uur na letsel. Een graad 3 stam zal vereist echter dat medische behandeling en aanzienlijk meer tijd om te genezen voordat het is sterk genoeg om op te staan voor de druk van de trappen. Als u denkt dat u een hamstring zijn gespannen dat, heb je been beoordeeld door een arts, die u over de juiste behandeling en hoe lang die u adviseren kan voordat het fietsen wachten moet.


gerelateerde artikelen